duminică, octombrie 10

Pot face sex dupa ce am nascut?

In mod normal, dupa nastere, ca si imediat inainte acesteia apetitul sexual al femeii este scazut. Dea ceea o femeie care tocmai a nascut nu va dori sa se gandeasca la sex, pentru ca va mai suporta inca durerile inerente in perioada de imediat dupa nastere. Totusi, nici la o saptamana doua dupa nastere femeia nu ar trebui sa aiba dorinte sexuale. Daca totusi o femeie care a nascut simte dorinte sexuale este mai bine ca ea sa se abtina pentru o perioada de 6-8 saptamani.

Imediat dupa nastere organele sexuale si de reproducere feminine sunt inca in convalescenta. Ele se refac dupa experienta prin care au trecut si incep sa se intoarca la stadiul in care erau inaint de ceonceprea copilul. Vulva, vaginul, uterul, ovarele sunt congestionate si au nevoie de timp ca sa-si revina. Daca o femeie care a nascut face sex inainte de 6-8 saptamani de la nastere este posibil ca ea sa aiba dureri sau chiar hemoragii.

Dupa 2 luni de la nastere dorinta sexuala a femeii va creste treptat. Se considera chiar ca dupa 3 luni de la nastere ea va deveni mai intensa decat in perioadele de dinainte de sarcina. O femeie care a nascut pentru prima data va avea o crestere a libidoului foarte puternica dupa aproximativ 3 luni de la nastere. Unele femei care pana la nastere nu au avut niciodata orgasm vor incepe sa-l simta dupa prima nastere.

De asemenea, femeile care alapteaza vor avea o dorinta sexuala mai crescuta fata de cele care nu alapteaza.

Niciun comentariu:

Persoane interesate

Lista mea de bloguri