duminică, ianuarie 3

DERMATOGRAFUL....... SA TRAIASCA!!!!!!!!!!!!!!!

In legatura cu machiajul ochilor, s-ar putea spune: schimbari mici, efecte... mari? Mai degraba am spune, majore si cat se poate de semnificative pentru infatisarea ta, in ansamblu. Iar daca este vorba despre machiajul ochilor, iti dai seama ca expresivitatea privirii tale va atrage atentia si, in egala masura, admiratia tuturor. De data aceasta, cu ajutorul dermatografului stralucitor, in nuante intense.

Daca, dupa aplicarea acestuia pe pleoapa inferioara, ti se pare ca efectul este prea strident poti atenua nuanta cu ajutorul unui buretel special sau cu ajutorul degetelor. Ca directie generala, dermatograful stralucitor creeaza un efect vizual deosebit daca il aplici la coltul interior al ochilor, pentru ca privirea ta va parea mai adanca si va "radia" lumina.

De asemenea, poti trasa o linie subtire la baza pleoapei superioare, ceea ce va pune in valoare culoarea ochilor. Daca ai genele lungi, poti trasa linia chiar sub arcada, la baza sprancenelor, ceea ce va crea un echilibru agreabil din punct de vedere vizual.

Daca, dimpotriva, ai genele subtiri, poti colora cu dermatograf intreaga suprafata a pleoapei - in felul acesta, lumina va fi captata din orice unghi, iar genele vor parea mai lungi. Aceasta in special daca vei definitiva machiajul cu ajutorul unei mascara de volum.

In ceea ce priveste texturile, alege cu atentie si nu-ti impune drept criteriu unic aspectul pe care doresti sa-l obtii. Latura practica este foarte importanta in context. De exemplu, gandeste-te la dermatograful cu particule stralucitoare. Poate ca arata foarte bine, insa are textura neregulata, care adera cu dificultate pe suprafara pleoapei. In acelasi timp insa, este ideal pentru o petrecere pretentioasa sau o seara petrecuta in club. Nu uita sa aplici pe pleoape un strat subtire de fond de ten, care asigura o mai buna aderenta.

De fapt, ideal este dermatograful care are textura sidefata. Stralucirea acestuia este incomparabil mai discreta, uniforma, si creeaza un aspect elegant si rafinat in ansamblu. Este recomandabil mai ales femeilor care au trecut de 30 de ani, pentru ca reflecta lumina si pune ochii in evidenta, dar nu accentueaza ridurile fine de sub ochi, ci dimpotriva - le mascheaza.

Dermatograful in nuante intense, dar cu textura mata, prezinta avantajul ca ascunde cearcanele asa cum o face si batonul corector. De asemenea, contribuie la mascarea vinisoarelor subtiri si inestetice care pot aparea pe suprafata pleoapei.

Inainte de a alege dermatograful pe care il vei folosi, gandeste-te: unde vei merge? Ce sursa de lumina va fi in locul respectiv? Cu cat lumina va fi mai puternica, cu atat efectul indus de un dermatograf stralucitor va fi mai frapant. Daca iti doresti o privire intensa si... electrizanta, prin care sa atragi privirile asupra ta, stii ce ai de facut!

Niciun comentariu:

Persoane interesate

Lista mea de bloguri