vineri, octombrie 16

ADEVARAT SAU FALS DESPRE......C L I T O R I S

1. Ne ajută să demascăm blondele false
Adevărat. Este chiar o metodă infailibilă. Un clitoris de culoare roz arată că iubita ta este o blondă autentică sau eventual o roşcată veritabilă. În schimb, un clitoris roşu aprins sau violaceu îţi poate spune în mod cert că doamna inimii tale este în realitate brunetă sau, dacă nu acum, cel puţin aşa a fost într-o viaţă anterioară. În sfârşit, dacă are o coloraţie mai închisă, este foarte posibil să fiţi în compania unei adevărate brunete sau, de ce nu, a unei asiatice sau africane...

2. Clitorisul se găseşte acolo şi numai acolo
Fals: Mişcă-te un pic mai la stânga... ce bine ar fi! Da, nu-i rău! Acum un pic mai la dreapta, aşa... Asta e!

Vedeţi cum o minimă bunăvoinţă este suficientă pentru a "ateriza" cu uşurinţă deasupra orificiului vaginal, acolo unde se cuibăreşte un corp semierectil, de talia unui bob de mazăre sau ca o alună.

3. Clitorisul se gândeşte mereu la acelaşi lucru
Adevărat. Este singurul organ care nu serveşte la nimic altceva decât la a induce senzaţii voluptoase fericitelor posesoare. În timp, este normal ca aceasta să te preocupe puţin, nu?

4. Clitorisul, nimic altceva
Adevărat. "Cheie" în limba greacă - aceasta este originea cuvântului clitoris. Şi nici măcar nu este o întâmplare. Micuţ, dar face mai mult decât arată, clitorisul este conectat la o importantă reţea de nervi şi ţesuturi erogene. Astfel, el are mijloace proprii pentru a asigura stăpânei sale plăcerea maximă. Admiţând că un moment de neatenţie - este doar o supoziţie - te-a făcut să uiţi să îi stimulezi clitorisul, consecinţa inevitabilă va fi că iubita ta va aştepta cam mult orgasmul. Clitorisul este punctul de plecare şi de culme a plăcerii, în timp ce vaginul este suportul şi câmpul de desfăşurare.

5. Clitorisul iubeşte rafinamentul
Adevărat. Totuşi, fiind mai discret decât corespondenstul său masculin (penisul), clitorisul limitează varietatea infinită a atingerilor care sunt proprii senzaţionalelor felaţii. Cu toate acestea, câteva tehnici vă garantează un frumos succes în societate. Esenţial este ca mişcările tale să respecte ritmul cel mai potrivit.

6. Clitorsul are şi el principiile lui
Adevărat. Imaginaţi-vă un domn lungit pe un pat. Imaginaţi-vă o doamnă lungită peste domnul întins pe pat. Penisul lui şi clitorisul ei sunt în contact. Terminaţiile nervoase ale organului feminin încep să se trezească, provocând o excitaţie suficientă pentru obţinerea unui orgasm ale cărui unde de şoc se vor repercuta în vagin. Cât despere penis, nu va regreta nici el că este prezent.

7. Când clitorisul este mulţumit are întotdeauna aceleaşi reacţii
Adevărat. În timul excitaţiei sexuale, clitorisul palpită în ritmul de aproximativ o dată pe secundă. Cu cât orgasmul se apropie, cu atât cadenţa se accelerează. În timpul orgasmului, aceste accese se succed fulminant în rtmul de 2-3 pe secundă. Apoi, clitorisul nu are nevoie de mai mult de 10 secunde pentru a-şi regăsi ritmul normal. Totuşi, detumefierea sa completă poate dura mai multe ore.

8. Clitorisul militează pentru egalitatea dintre sexe
Fals. Un clitoris normal al unei femei normale atinge în general, 3,5 cm în deplinătatea sa, faţă de cei 2 cm din repaus. Cât despre gland, singura parte vizibilă, acesta măsoară în jur de 3 mm.

Niciun comentariu:

Persoane interesate

A apărut o eroare în acest obiect gadget

Curs Valutar BNR

Lista mea de bloguri