vineri, octombrie 16

TEMPERATUPA FEMEII ... MOTIV DE NERVI SAU DE PLACERE

Unele femei sunt mai fierbinti, altele mai reci. In general, femeile blonde, cu pielea de culoare deschisa, japonezele si chinezoaicele sunt mai reci. Femeile cu pielea de culoare inchisa, brunetele, roscatele, coreencele si polineziencele sunt mai fierbinti. Cu toate ca un barbat ar putea alege sa ramana intr-o relatie stabila cu o femeie, nevoia lui de energie feminina de temperaturi diferite s-ar putea schimba de-a lungul timpului. O femeie fierbinte care i-a starnit pasiunea cu mai multi ani in urma, acum l-ar putea irita. O femeie mai rece care i-a alinat inima cu mai multi ani in urma, acum i-ar putea parea obositoare. Intelegand modul in care l-ar putea afecta diferitele temperaturi ale energiei feminine, barbatul ar putea face alegeri mai pricepute in viata fara a fi confuz.

Probabil ai anumite "gusturi" la femei. Ai putea prefera blondele. Sau asiaticele. Sau poate ai o preferinta speciala pentru roscate. Gusturile tale s-au format din mai multe cauze: experienta din prima copilarie, influenta culturala, si poate chiar ereditatea. Dar unul din aspectele "gustului" are o legatura puternica cu modul in care o femeie te influenteaza cu energia ei.

Unele femei sunt racoritoare. Sa te afli in compania lor este ca un ceai cu gheata racoritor intr-o zi fierbinte de vara. E posibil sa fi spus despre o femeie ca e o "blonda de gheata" sau are niste "ochi albastri reci", de exemplu. Alte femei sunt fierbinti. Sunt focoase, impetuoase si iuti la manie. Se poate sa fi vorbit despre o "roscata focoasa" sau o "latina cu sange fierbinte". Desigur, nu toate roscatele si latinele sunt fierbinti si nu toate blondele sunt reci. Cu toate acestea, se poate spune ceva adevarat despre "temperatura" unei femei. Majoritatea barbatilor au o intuitie buna a diferentei dintre o femeie rece si linistitoare si o femeie fierbinte si incitanta, indiferent de modul in care o descriu. Iar aceasta diferenta are mare legatura cu cauza din care barbatii au gusturi diferite la femei, si din care gustul tau s-ar putea schimba in timp.

Gustul tau este determinat de ceva mai mult decat simpla preferinta psihologica. Energia joaca un rol important. Uneori poti fi cu o femeie frumoasa care pur si simplu nu-ti convine. Vezi ca e frumoasa, intelegi de ce prietenii tai o considera atragatoare, dar pur si simplu nu e pe gustul tau.

Femeile diferite ofera tipuri diferite de energie feminina. Si una din cele mai simple forme ale acestei diferente este cea dintre energia feminina fierbinte si cea rece. Pentru a intelege asta, ai putea sa examinezi relatia ta cu mancarea. Unor barbati le plac ardeii iuti mexicani si mancarea picanta chinezeasca, in timp ce altii sunt refacuti de mancarea calmanta si racoritoare, precum salatele, dulciurile sau laptele. Si nevoile oricarui barbat pentru feluri diferite de mancare s-ar putea schimba in timp. Acelasi lucru e valabil in cazul nevoii lui de a atrage un anumit tip de energie feminina.

Daca esti un barbat deosebit de comod, poate unul caruia ii este greu sa fie motivat, atunci o femeie mai fierbinte e probabil mai buna pentru tine. Firea ei focoasa iti poate incalzi organismul si te poate pune in miscare. Pe de alta parte, daca tinzi sa fii chiar tu iute la manie si fierbinte, ai putea descoperi ca o femeie mai racoritoare te linisteste si aduce un echilibru in corpul si sufletul tau.

In functie de sanatatea ta, stilul tau de viata, de cerintele profesionale si de starea ta emotionala, ai putea avea nevoie de tipuri diferite de energie in momente diferite. Important este sa stii ca exista o diferenta, ca sa poti fi constient de alegerea pe care o faci si de modul in care te-ar putea afecta aceasta. S-ar putea sa incepi sa te indoiesti de actuala ta relatie intima daca nu intelegi cum se schimba nevoile tale de energie feminina. Cand viata ta pare mohorata si plictisitoare, e foarte probabil ca o femeie mai "picanta si fierbinte" sa te atraga. Iti va oferi focul care tie iti lipseste. Insa, cand viata ta este extrem de solicitanta si te simti epuizat, o femeie fierbinte ar putea fi prea mult. Ai putea fi mai atras de privirea si atingerea linistitoare a unei femei reci.

Imagineaza-ti ca esti casatorit cu o femeie fierbinte. Ani de zile te-ai bucurat de pasiunea ei, ai fost amuzat de furia ei si ai fost incantat de cat de repede reactioneaza sexual. Apoi, cariera ta ia o alta intorsatura. Incepi sa lucrezi cu oamenii intreaga zi, cu termene stricte. Ai de-a face cu emotiile si opozitia oamenilor 50 de ore pe saptamana. Observi ca transpiri mare parte din zi. Esti presat. Viata ta a devenit destul de fierbinte, ca si cum ai petrece ziua intr-o oala sub presiune. Te duci acasa la sotia ta fierbinte. Se freaca de tine, nerabdatoare sa faceti dragoste. Tu insa vrei sa te relaxezi putin. Ii spui ca ai nevoie de cateva minute sa te linistesti, asa ca ea se imbraca in echipamentul de sport si se duce la centrul spa sa-si incordeze si sa-si forteze corpul suplu.

Intre timp, vine in vizita prietena ei cea mai buna. Deschizi usa si o inviti in casa. Se misca mult mai incet decat sotia ta. Prezenta ei ti se pare linistitoare si relaxanta, cu toate ca ea nu e genul de femeie de care esti atras de obicei. Tonul vocii acestei femei pare atat de revigorant! Vede ca esti obosit si, pentru ca te cunoaste de multi ani, te intreaba daca te poate masa pe umeri. Isi pune mainile pe umerii tai si, inainte chiar sa inceapa sa te maseze incet, simti valuri de energie racoroasa, intineritoare, revarsandu-se in corpul tau. Suspini de usurare. Dupa un scurt masaj isi ia la revedere. Se va intoarce in alta zi. Sotia ta se intoarce acasa, plina de energie si incepe sa trebaluiasca prin casa. Striga la tine pentru ca nu i-ai spus prietenei ei sa ramana si sa astepte. Apoi, vazand oboseala ta, isi cere scuze si incepe sa te sarute cu pasiune. Mainile ei se duc repede intre picioarele tale, dar tu te gandesti inca la prietena ei, aducandu-ti aminte ce racoritoare era energia ei, intrebandu-te ce vei face acum. Ar trebui sa faci urmatorul lucru: sa intelegi ce se intampla. Odata, chiar iti facea placere temperamentul picant al sotiei tale, dar acum ca fierbi toata ziua la serviciu, ai nevoie sa fii echilibrat de o energie mai rece. Asta nu inseamna neaparat ca trebuie sa pui capat casniciei tale. Nu inseamna neaparat ca trebuie sa faci sex cu prietena ei cea rece. Inseamna ca trebuie sa gasesti o modalitate de a-ti echilibra viata.

Ai putea sa-ti schimbi dieta folosind alimente mai racoritoare. Poti sa-ti racoresti corpul purtand palarii in zilele insorite si purtand imbracaminte mai usoara si mai subtire. Poti face plimbari linistitoare pe malul unor lacuri sau al unor rauri si poti lasa apa sa-ti absoarba caldura acumulata in timpul zilei. Sau poti primi energie racoritoare direct de la o femeie, chiar intr-un mod nesexual. O femeie cu o energie racoritoare ar putea sa-ti faca un masaj profesionist.

Uneori nu ai nevoie decat sa petreci putin timp in aceeasi incapere cu o femeie rece. In orice caz, e important sa-ti dai seama ca nevoia ta de tipuri diferite de energie se va schimba de-a lungul vietii tale. Va trebui sa inveti cum sa faci fata acestui aspect. E foarte important ca, in timp, sa nu confunzi nevoia de schimbare a energiei cu un motiv de a pune capat casniciei tale. E important si sa stii ca poti primi energie de la femei diferite in moduri cu totul ne-sexuale, daca asa preferi. In cele din urma, trebuie sa alegi singur. Cand nevoile de interactiune energetica ale unui barbat se schimba si el descopera ca energia de care are nevoie ii este oferita de femeia din biroul de alaturi - un fel de energie pe care nu o primeste de la sotia lui - atunci ar putea ajunge sa aiba o aventura sau sa divorteze. Este greseala pe care o fac multi barbati mai ales dintre cei care trec de 40 de ani. Alt barbat ar putea transmite chiar sotiei nevoile lui de schimbare a energiei si apoi ar descoperi ca ea este mai mult decat capabila sa ii ofere in mod creator savoarea energiei feminine care il linisteste si il intinereste cel mai mult.

Nu confunda nevoile tale de energie cu un angajament in iubire, totusi. Nevoile de energie sunt relativ usor de echilibrat. Probabil poti lua energia de care ai nevoie de la o maseuza sau dintr-o schimbare a dietei. Daca reactionezi drastic si hotarasti sa iti parasesti sotia pentru o femeie a carei energie te insufleteste mai tare, ai putea fi surprins cand, dupa cateva luni, nevoile tale de energie se schimba din nou si iti dai seama ca ai facut o alegere foarte superficiala.


Trebuie sa decizi singur cum sa-ti abordezi nevoia de acea energie feminina care iti umple corpul cu viata, iti linisteste asprimea si iti calmeaza spiritul de razboinic. Dar intinerirea energetica nu va aduce nici o schimbare fundamentala decat daca, in interiorul tau, inima ta devine mai libera, mai deschisa si mai iubitoare. Un pahar cu suc racoritor de fructe, o vacanta in Hawaii sau o roscata iti pot echilibra temporar fiziologia, dar numai angajamentul durabil fata de practicarea iubirii te poate conduce prin temerile tale, prin simtul de izolare pana la multumirea absoluta de a fi ceea ce esti tu insuti in adevarul tau cel mai profund. Adu-ti aminte de prioritatea ta si hotaraste ce trebuie sa faci.

Niciun comentariu:

Persoane interesate

Lista mea de bloguri