marți, august 4

SARUTUL..........................

Cheia sarutului de calitate este creativitatea. Acest cuvânt vorbeste de la sine. Sa fii creativ include atât testarea noilor idei si combinatii de miscari cât si a noilor locuri. De asemenea, este important sa acorzi atentie semnalelor verbale si non-verbale ale partenerului. Este el acum excitat?
Are chef sau nu? Ce vrea el sa faca? Doreste el o seara linistita de discutii sau romantism? Ce miscari îl excita cel mai mult? Dar cel mai putin? Este importanta si alternarea tipurilor de sarut utilizate.

Jumatate din sarutul de calitate o constituie anticiparea a ceea ce urmeaza si a ceea ce înseamna acel sarut. Foarte rar partenerul se va plânge de ritmul foarte lent. Încetineala chiar mareste tensiunea sexuala. Fiecare tehnica trebuie explorata în întregime înainte de a trece mai departe. Uneori, simplul sarut este de ajuns.
Sarutul nu duce mereu la sex. Uneori, un sarut este exact ceea ce cuplul vrea : ceva romantic. O grseala frecventa pe care un cuplu stabil o face este aceea ca sarutul este un semnal pentru actul sexual în sine. Rutina este, de asemenea, fatala. Ea poate diminua excitarea, deoarece partenerul stie ce va urma.
De aceea, primul sarut cu o persoana este mereu excitant, întrucât nu stii ceea ce va urma. Pentru a ajuta cuplurile sa renunte la vechile modele, prezentam câteva tipuri de sarut, sperând ca la urmatoare întâlnire cu partenerul(a) tau(ta) nu vei uita cele de mai jos.

Tipuri de sarut
-simplul pupic.
-sarutul rapid cu buzele umezite.
-sarutul rapid cu buzele uscate.
-sarutul cu suspans. Acesta dureaza mult si ambii parteneri se întreaba daca celuilalt sarutul îi place sau nu.
-sarutul prelungit. Acesta presupune miscarea gurii.
-sarutul prelungit folosind limba. Imagineaza-ti ca-ti sugi bratul, folosindu-ti limba pentru a trage gingas pielea si a o împinge înapoi la fel de gingas. Cel mai bine e sa te misti încet si precis.
-sarutul cu saliva. Acesta este excelent pentru cunnilingus si felatie. Aceasta actioneaza ca un lubrifiant. Totusi, în alte situatii, evitati acest tip de sarut.
-sarutul de umezire a buzelor. Plimbati-va limba pe buzele celuilalt.
-sarutul supt. Exact : Suge-i buzele!
-sarutul buzei de sus.
-sarutul buzei de jos.
-sarutul ciugulit. Ciuguleste-i sau musca-i gentil buzele, obrajii si urechile.

Niciun comentariu:

Persoane interesate

Lista mea de bloguri