marți, august 4

G FROM GLAMOUR,GUIDE ............SAU SIMPLU DE LA PUNCTUL CEL MAI INTENS IN CARE O FEMEIE SIMTE ORGASMUL.............PUNCTUL G = ACEL ORGASM, THE ONE

Acopera-ti mâna cu un latex. Dupa ce îl umezesti cu saliva sau cu un lubrifiant pe baza de apa, introdu doua degete în vagin. Folosind degetul aratator, atinge peretele superior al vaginului. Este aproximativ de marimea unui deget.
Multor femei le place ca degetul aratator sa apese putin peretele. Încearca sa efectuezi miscarea de “vino-ncoace” cu aratatorul, astfel încât vârful acestuia sa loveasca usor peretele superior al vaginului. Ghidati-va miscarile dupa nivelul de excitatie al partenerei.
Vorbeste cu ea si întreb-o ce simte si când simte. Un alt mod de a deduce daca atingi într-adevar punctul G este ca pielea de acolo este ridata prin contrast cu zona înconjuratoare care este neteda la atingere. Forma punctului G este asemanatoare cu a unui bob de fasole.
Pe lângafolosirea degetului aratator poti apela si la limba (vezi tehnici de cunnilingus) pentru a-i stimula clitorisul, labile mici si labiile mari. Combinarea cunnilingus-ului cu stimularea punctului G poate fi extrem de excitanta pentru o femeie.
Pentru cuplurile care prefera sexul extrem (sunt deja experti în a localiza punctul G) …fiti pregatiti sa simtiti noi senzatii.

Partenerul, în loc de a folosi numai degetul aratator pentru a localiza punctul G, va utiliza acum atât degetul aratator cât si degetul mare pentru a freca gentil tesutul peretilor vaginali. Peretii vaginali sunt foarte senzitivi. Este bine sa fie stimulati usor, iar nu dur.
PunctulG masculin

Teoretic, barbatii nu au un punct G. Acesta este specific femeilor.
Foloseste latexul pentru a­-ti acoperi mâna si apoi uda-l cu saliva sau cu un lubrifiant pe baza de apa. Introdu un deget în rectul partenerului. Miscarea trebuie sa fie usoara. Miscarea înceata îi mareste dorinta de mai mult si va permite amândurora sa exersati mai pe-ndelete aceasta tehnica.
Începe sa-ti misti degetul înauntru si în afara. Aceasta ajuta la relaxarea zonei înconjuratoare. O data ce amândoi va simtiti comfortabil iar degetul tau este înauntru, fa miscarea de “vino-ncoace” cu degetul. Aceasta va face ca prostata sa fie atinsa de catre vârful degetului. Unii barbati chiar ajung la orgasm prin acest mod de stimulare.
Altii prefera aceasta forma în combinatie cu sexul oral. Ceea ce se poate numi punctul G la barbati este tocmai aceasta lovire usoara a prostatei.

Sa ai primele doua degete in interiorul
cuiva este una dintre cele mai intime activitati de pe planeta.
Aceasta experienta poate fi imbunatatita prin stimularea punctului G.
E de la sine inteles ca fiecare femeie e diferita in felul ei si ca trebuie sa fii atent(a) la ceea ce da placere persoanei cu care esti.
Daca ceea ce voi spune in acest ghid intra in conflict cu ceea ce partenera stie si crede ca ii da placere, atunci accepta ceea ce spune ea.
O buna comunicare este intr-adevar baza unei bune relatii sexuale.

Daca chiar trebuie sa ai unghii lungi, atunci iti sugerez sa pui niste vata in jurul lor si peste sa pui o manusa de latex inainte de orice penetrare.
Daca nu vrei neaparat sa ai unghiile lungi, atunci taie-le inainte de orice joaca.
Chiar daca ai unghiile scurte, e de preferat sa porti manusi de latex pe mana pe care o bagi.

Niciun comentariu:

Persoane interesate

Lista mea de bloguri