marți, august 4

SEXUL ORAL..........2 CATEGORII DE PERSOANE : CELE CARE IL FAC SI CELE CARE NU RECUNOSC

- Actioneaza ca si când chiar vrei sa faci asta. O femeie care o face doar pentru ca trebuie este o adevarata ucigasa a pasiunii.
- Nu musca (decât daca o cere el). Tine-ti dintii acoperiti cu buzele tot timpul.
- Nu fi prea aspra. A trage prea tare de preput, a suge prea tare, a freca în sus si în jos ca si când încerci sa pompezi apa dintr-un put uscat… nu este placut !
- Autoeduca-te. Ai facut deja un pas important intrând în acest site pentru a primi niste sfaturi. Cu cât afli mai multe lucruri, cu atât este mai bine.
- Nu actiona ca si când sperma este otravitoare. Nu trebuie sa o înghiti, dar nici sa fugi speriata din camera. Nu îl lasa aproape de climax— foloseste-ti mâinile sau lasa-l sa îsi dea drumul pe o alta parte a corpului.

Dupa preludiu, când esti pregatita pentru niste stimulare orala, încearca asta.
- Linge în jurul labiilor exterioare incluzând perineul. Aceasta zona este extrem de sensibila la majoritatea femeilor. Fa-ti drum catre labiile interioare si linge-le si mângâie-le usor.
- Deschizatura vaginala este un loc extraordinar în care te poti juca. Peretii interiori sunt minunati. Plimba-ti limba prin zona cu dragoste bineînteles.
- Acum vine scopul tau final, clitorisul. Foloseste-ti limba de-a lungul clitorisului cu diferite miscari : în sus si în jos, din stânga în dreapta, în cercuri…cu grija
- Iata si partea cea mai buna…foloseste partea dorsala a limbii. Aceasta este foarte sensibila si mai moale decât partea superioara. Nu-ti petrece tot timpul pe clitoris, la început încearca sa îti dai seama de preferintele partenerei.
- Aceste preferinte trebuie sa îti spuna cam când trebuie sa actionezi asupra clitorisului. Poti încerca sa stimulezi punctul G.

- Aceasta este o alegere personala. Cu toate acestea, daca partenerului(ei) îi place atunci nu exista nici un motiv pentru care nu ati include aceasta în actul sexual.
- De obicei, sexul oral este un preludiu al actului în sine. Aceasta este o metoda placuta de a va satisface prietena. Totusi, baieti, va sugerez sa nu aplicati un “lins scurt” pentru ca imediat dupa aceea sa treceti la sex.
- Fiti rabdatori. Explorati-va partenera cu limba. Este o recompensa deosebita ca partenera sa se arcuiasca datorita actiunilor voastre.
- Rezultatul acestui lucru va fi un act sexual foarte satisfacator. ”Satisfa-ti partenera si ea te va satisface pe tine.

- Departeaza picioarele femeii si începe prin a linge interiorul coapsei înspre vulva.
- Apoi linge-i labiile exterioare gentil si încet, mergând spre labiile interioare. Nu te apropia de clitoris. Linge în jurul lui, trecând si peste el fara însa a-i acorda prea mult timp.
- Apoi introdu limba în vagin si misc-o.
- Apoi îndreapta-te spre clitoris. Da cu limba peste el câteva secunde si apoi opreste-te si linge în jurul lui. Fa acest lucru de câteva ori… O va înnebuni. Ai putea sa bagi un deget sau doua în vagin în timp ce faci acest lucru.
- Apoi “ataca” clitorisul cu toata gura. Suge-l, linge-l si saruta-l.
- Când ajunge la orgasm, continua sa o lingi. Multi tipi se lasa prea devreme.

Întrebare:
Cum îl pot convinge sa ma stimuleze oral mai mult ?
Rãspuns:
- Spune-i cât de mult îti place sexul oral. Zi-i ca se descurca foarte bine.
- Asigura-te ca mirosi frumos. Fs un dus înainte si ai grijs la cât usturoi msnânci (Da ! nu doar gura îti miroase urât).
- Roaga-l st faceti dragoste. Spune-i: “Vreau sa pui limba pe mine.” Apasa-i capul în jos. Fa sa fie foarte clar ca ti-ar placea sa o faceti mai des.
- Îtreaba-l de ce nu o face atât de des pe cât ti-ar placea. S-ar putea sa fie un motiv bine întemeiat, cum ar fi ca îi oboseste limba sau ca îl doare gâtul —toate rezolvabile prin tehnici sau pozitii diferite.
- Numai când ai încercat toate cele de mai sus îi poti reprosa ca nu este corect ca din moment ce tu te straduiesti sa îl satisfaci el sa nu returneze favoarea. Nu sunt de acord cu amenintarile, dar este acceptabil sa evidentiezi nedreptatea.
Întrebare:
Îmi poti spune niste pozitii pentru sexul oral ?
Raspuns:
- Pozitii pentru sexul oral: Acestea sunt câteva dintre cele mai des întâlnite pozitii.
- Pozitia de baza: Partenerul sta în picioare sau în fund, iar tu stai în genunchi în fata lui.
- Pozitia pe spate: Stai pe spate, cu capul între picoarele partenerului.
- Pozitia culcat între picioarele lui: Partenerul trebuie sa stea pe spate, iar tu vei avea capul între picioarele lui. Din aceasta pozitie poti folosi mâinile pentru a-l mângâia pe tot corpul.
- Pozitia adânc: Aceasta este o aptitudine foarte greu de dobândit. Trebuie sa îti relaxezi muschii gâtului pentru a permite o penetrare completa. Un alt pont ar fi sa încerci sa îti contracti acesti muschi când penisul este înauntru. Atentie: poate fi periculos!
- Pozitia 69: Aceasta pozitie îsi trage numele din pozitia celor doua cifre asemanatoare cu cea a celor doi parteneri. Partenerul trebuie sa stea sub tine, cu capul între picioarele tale astfel încât tu sa ai capul între picioarele lui. Aceasta pozitie cere o anumita atentie, dar uneori o merita.

Niciun comentariu:

Persoane interesate

Lista mea de bloguri