sâmbătă, noiembrie 6

UNGHIILE - CEA MAI IMPORTANTA CARTE DE VIZITA

Exista tratamente pe care le puteti pregati singuri, chiar si acasa la voi. Aceste tratamente sunt naturale si nu contin substante chimice, pe care ati putea sa le gasiti in produsele profesionale pentru ingrijirea unghiilor. Va prezentam in randurile de mai jos cateva tratamente care va vor ajuta sa va pastrati unghiile frumoase, sanatoase si ingrijite.

O modalitate excelenta de a va hidrata mainile si unghiile este sa aplicati in fiecare seara, pe suprafata unghiilor, dar nu numai (daca aveti maini uscate, puteti aplica si pe pielea mainilor), o crema obtinuta amestecand ulei de migdale cu miere. Pentru o actiune completa a tratamentului, puteti lasa crema sa actioneze toata noaptea. Puteti purta o pereche de manusi de bumbac.

De asemenea, baile caldute in ulei de masline, in care ati adaugat si vitamina E, sunt destinate sa intareasca unghiile si sa previna ruperea acestora.

Daca aveti unghii galbene, puteti incerca tratamentul urmator, pentru a le reda aspectul placut: pasta de dinti pentru albirea dintilor, combinata cu suc proaspat de lamaie. Amestecati 3 linguri de pasta de dinti pentru albire cu 1 lingura si jumatate de suc de lamaie, pana obtineti o pasta omogena. Aplicati-o pe unghii si lasati-o sa actioneze timp de 10 minute. Indepartati-o folosind apa calduta. Sucul de lamaie este utilizat pentru a albi unghiile, in timp ce pasta de dinti le ajuta sa isi recapete culoarea naturala.

Pentru a accelera ritmul de regenerare a unghiilor, tratamentul urmator este chiar foarte bun: amestecati 2 linguri de argila alba pudra cu 2 linguri de ulei de masline si 6 picaturi de ulei esential de lavanda. Masati usor cu pasta obtinuta si lasati sa actioneze cateva minute. Procedeul trebuie repetat de 3 ori pe saptamana.

Folosite impreuna, apa de trandafiri si glicerina ajuta la intarirea unghiilor, stimuland cresterea si regenerarea lor. Intr-un castron, amestecati 2 linguri de apa de trandafiri cu o lingura de glicerina si utilizati pasta obtinuta pentru a freca unghiile in fiecare seara.

Unghiile voastre si-au pierdut stralucirea? Incercati tratamentele naturale descrise, care ar trebui sa va ajute sa va recapatati sanatatea si frumusetea unghiilor.

Niciun comentariu:

Persoane interesate

Lista mea de bloguri