sâmbătă, septembrie 11

KARMA SI DHARMA ZODIILOR

Zodia Berbec

Karma ta (cauzele care au favorizat incarnarea ta in aceasta zodie): In viata anterioara nu ai reusit sa te afirmi asa cum ti-ai fi dorit. Desi ai trecut foarte multe obstacole, totusi nu le-ai trecut pe toate si ai ramas cu o frustare imensa. Acum simti dorinta interioara de a fi primul(a), de a reusi, de a-ti folosi curajul si a nu mai astepta dupa altii. Iti doresti enorm de mult sa iti atingi telurile!

O parte din scopul vietii tale (din dharma ta): Sa te afirmi!


Zodia Taur

Karma ta (cauzele care au favorizat incarnarea ta in aceasta zodie): In viata anterioara te-ai ocupat mult de bani, insa ai suferit mai multe pierderi financiare si ai acumulat nemultumiri. Acum iti doresti enorm sa ai bani, sa posezi. Nevoia ta de siguranta este foarte mare. Vrei sa simti ca ai control asupra banilor, ca ai MULT, ca iti poti satisface poftele.

O parte din scopul vietii tale (din dharma ta): Sa inveti sa manuiesti banii!


Astrologie: Zodiile si karma lorZodia Gemeni

Karma ta (cauzele care au favorizat incarnarea ta in aceasta zodie): In viata anterioara ti-ai dezvoltat foarte mult inteligenta. Din pacate nu ai reusit sa comunici cu cei din jur tot ceea ce stiai. In viata aceasta vorbesti foarte mult! Simti nevoia sa schimbi informatii. Comunicarea ta cu anturajul nu este intotdeuna buna deoarece aici ai de muncit.

O parte din scopul vietii tale (din dharma ta): Sa ajungi sa comunici foarte bine cu cei din jur!


Zodia Rac

Karma ta (cauzele care au favorizat incarnarea ta in aceasta zodie): O parte din karma ta te leaga de familie, de parinti. In viata ta anterioara nu ai putut sa fii aproape de familia ta atat de mult cum ti-ai dorit. Acum, implicarea ta in familie este mereu necesitata. In viata anterioara ai ajuns sa cenzurezi o parte din emotiile tale sensibile. In aceasta viata vei lua contact cu ele si te vor ghida.

O parte din scopul vietii tale (din dharma ta): Sa iti folosesti intuitia!


Zodia Leu

Karma ta (cauzele care au favorizat incarnarea ta in aceasta zodie): In viata anterioara ai avut parte de multe succese si realizari, insa nu ai reusit din diferite motive sa iti atragi respectul celor din jur sau ai murit inainte de a vedea ca roadele tale sunt apreciate. Acum simti nevoia sa fii mereu in centrul atentie si sa culegi aplauze. Doresti sa te bucuri de succesele tale!

O parte din scopul vietii tale (din dharma ta): Sa stralucesti!


Zodia Fecioara

Karma ta (cauzele care au favorizat incarnarea ta in aceasta zodie): In viata anterioara ai incercat mereu sa ajuti si sa imbunatatesti lucrurile insa nu ai reusit deoarece ti-au scapat cateva lucruri esentiale. In viata aceasta analizezi foarte mult. Incerci sa gasesti acele detalii care ti-au scapat si cu ajutorul carora poti sa aduci schimbari benefice.

O parte din scopul vietii tale (din dharma ta): Sa ajuti oamenii sa se perfectioneze!


Astrologie: Zodiile si karma lorZodia Balanta

Karma ta (cauzele care au favorizat incarnarea ta in aceasta zodie): In viata anterioara ai dezvoltat legaturi diadice. Ai fost foarte absorbit de relatia ta si ai incercat sa faci ca lucrurile sa mearga bine intre tine si cealalta persoana. Nu ai reusit intru totul si in viata aceasta continui munca ta de a aduce armonie in relatiile tale.

O parte din scopul vietii tale (din dharma ta): Sa gasesti echilibrul intre cat dai si cat primesti!


Zodia Scorpion

Karma ta (cauzele care au favorizat incarnarea ta in aceasta zodie): Vii din viata ta anterioara cu dorinta de a schimba lucrurile, de a rasturna situatii si de a lupta impotriva obstacolelor. Drumul tau se continua cu autotransformarea si cu infrangerea obstacolelor interioare: gelozie, invidie, posesivitate etc. care nu te lasa sa evoluezi. Lupta ta este interioara. Odata castigata, vei regasi pacea si multumirea.

O parte din scopul vietii tale (din dharma ta): Sa te autotransformi!


Zodia Sagetator

Karma ta (cauzele care au favorizat incarnarea ta in aceasta zodie): In viata anterioara ai acumulat foarte multa informatie si experienta, ti-ai fost optimist si ai ghidat pe altii. Ceea ce ti-a ramas de facut este ca sa pui tu insuti in aplicare cunoasterea ta adanca asupra vietii si sa reusesti astfel sa iti atingi scopurile.

O parte din scopul vietii tale (din dharma ta): Sa iti atingi telurile inalte!


Zodia Capricorn

Karma ta (cauzele care au favorizat incarnarea ta in aceasta zodie): In viata anterioara nu ai finalizat unele din proiectele tale. Nu ai stiut sa faci timpul sa lucreze in favoarea ta. Vii cu o dorinta interioara intensa de a reusi in viata si a urca pe scara ierarhica. Sunt cateva lucruri pe care simti ca trebuie sa le realizezi.

O parte din scopul vietii tale (din dharma ta): Sa iti finalizezi planurile incepute!


Zodia Varsator

Karma ta (cauzele care au favorizat incarnarea ta in aceasta zodie): In viata anterioara ai fost foarte sociabil si prietenia a insemnat enorm pentru tine. Aveai o gandire noncomformista de care beneficiezi si acum, insa din cauza atitudinilor rebele si excentrice ai ranit pe cei din jurul tau.

O parte din scopul vietii tale (din dharma ta): Sa acorzi respect altora!


Zodia Pesti

Karma ta (cauzele care au favorizat incarnarea ta in aceasta zodie): In viata anterioara ai luat contact cu lumea spirituala si cu informati profunde, care te-au facut sa visezi la iubire, adevar si dreptate. O umbra de indoiala te sabota insa in stradania ta de a ajunge la aceste idealuri.

O parte din scopul vietii tale (din dharma ta): Sa crezi in idealurile tale!

Niciun comentariu:

Persoane interesate

Lista mea de bloguri