vineri, aprilie 2

8 MITURI SEXUALE BARBATESTI DEMONTATE

1. Bărbaţii fac sex oricând şi oriunde - Dorinţa sexuală a fiecărui bărbat este influenţată de stările emoţionale trăite în fiecare moment al zilei. Prin urmare stresul, oboseala, anxietatea, felul în care percep relaţia cu partenrele lor, dorinţele şi chiar nevoile lor sunt stări care diminuează sau cresc libidoul. În concluzie şi domnii au nevoie de atmosferă pentru a-şi dori să facă sex, iar odată cu vârsta aceştia au nevoie şi de sentimente pentru a se culca cu cineva.

2. Bărbaţii sunt romantici doar pentru că aşa îşi doresc partenerele lor -
Deşi este adevărat că anumiţi bărbaţi sunt romantici doar când vor să impresioneze,de cele mai multe ori aceştia folosesc romantismul pentru a-şi desăvârşi viaţa sexuală fără a fi împinşi de la spate de iubite sau soţii. Mulţi domni cred că dacă fac un lucru drăguţ li se va întâmpla şi lor ceva bun în viitorul apropiat.

3. Bărbaţii preferă să iniţieze partidele de sex - Este unul dintre cele mai neadevărate lucruri spus despre bărbaţi. În realitate aceştia se simt mult mai bine şi mai excitaţi când femeia este cea care sugerează că e timpul pentru o partidă de sex prin mişcări şi acţiuni provocatoare.

4. Bărbaţii se gândesc la sex o dată la 7 secunde - Dacă cineva ar face socoteala ar realiza cât este de fals acest mit. Având în vedere că un domn stă treaz 17 ore pe zi asta ar însemna că el se gândeşte de 8.742 de ori pe zi la sex ceea ce nu i-ar mai lăsa timp pentru altceva.

5. Bărbaţii preferă să rămână burlaci - Deşi viaţa de celibatar are avantajele sale, bărbaţii nu sunt interesaţi să trăiască aşa pentru totdeauna. O viaţă de burlac înseamnă izolare socială şi asta le creează grave probleme de sănătate. Prin urmare la un anumit punct bărbaţii ajung să-şi dorească o familie iubitoare mai mult decât femeile.

6. Bărbaţii sărută doar franţuzeşte -
William Cane, autorul cărţii “Arta sărutului”, a descris 30 de genuri de săruturi ale bărbaţilor dintre care nici unul nu implica limba. În realitate bărbaţii preferă pupăturile şi nu săruturile franţuzeşti.

7. După o anumită vârstă bărbaţii nu se mai masturbează - Toate femeile cred că bărbaţii se masturbează doar când nu au cu cine face sex şi că odată ce au o parteneră stabilă renunţă la acest obicei. De fapt domnii adoră masajul penisului cu mâna în special când este făcut de altcineva. Deci nu contează cu ce mână o face, tot masturbare se numeşte.

8. Bărbaţii îşi doresc să ejaculeze cât mai repede - Un bărbat care nu are disfuncţii erectile lasă mereu impresia că abia aşteaptă să ejaculeze, însă el îşi doreşte ca acel moment să întârzie cât mai mult deoarece plăcerea este mult mai intensă şi nici nu-şi dezamăgeşte partenera.

Niciun comentariu:

Persoane interesate

Lista mea de bloguri