vineri, februarie 5

FORMA FETEI NE TRADEAZA PERSONALITATEA

FORMA FETEI: OVALA

Sunteti persoane pline de energie, active, buni observatori, mereu tenace, dar aveti si momente in care va acapareaza o stare de melancolie. Cadeti destul de usor dintr-o extrema in alta, dar va reveniti la fel de repede. Persoanele cu fata ovala sunt foarte deschise, au un simt al umorului extrem de dezvoltat, fiind intotdeauna gata de distractie si puse pe glume. Au o personalitate dominanta, sunt pregatite sa-si asume posturi de conducere, pretuiesc familia si prietenii. In plan sentimental sunt persoane romantice, gingase, devotate si de multe ori mult prea generoase. Iubesc frumosul, sunt atrasi de partea artistica din tot ceea ce-i inconjoara si cauta intotdeauna sa cunoasca sau sa incerce lucruri noi. Sunt foarte deschise, au o capacitate uimitoare de a se integra in grupuri noi si pun mare pret pe prietenie. Femeile cu fata ovala sunt extrem de atragatoare, ascund un farmec aparte, putand foarte usor seduce un barbat, dar in acelasi timp sunt usor de ranit, fiind destul de sensibile si increzatoare in ceilalti.

FORMA FETEI- TRIUNGHIULARA


Oamenii cu fata triunghiulara sunt persoane pesimiste, dar stiu foarte bine ce isi doresc si incearca sa obtina lucrul acesta prin orice metode. Traiesc cu impresia ca nimic nu le poate sta in cale si se bazeaza foarte mult pe moralitate si corectitudine in tot ceea ce fac. Sunt persoane care, din cauza evenimentelor neplacute care se vor petrece in viata lor, vor avea tendinta sa devina retrase, timide si destul de lipsite de avant in ceea ce priveste participarea la diverse evenimente. In ciuda barfelor si lucrurilor neplacute sunt totusi capabile sa ofere prietenia acelora care au nevoie de sprijin. Sunt de multe ori nerecunoscatoare si acest lucru ii va deranja pe cei din jur. Lasand toate aceste parti negative la o parte, persoanele cu fata triunghiulara sunt foarte originale si vor reusi sa ii impresioneze pe ceilalti cu ideile lor bune si cu multe lucruri iesite din comun. Viata sentimentala este lipsita de evenimente extravagante, preferand sa iubeasca o data si bine decat sa aibe mai multe relatii care sa esueze la un moment dat. Din aceasta cauza sunt persoane care ii analizeaza foarte bine pe cei cu care intra in contact.

FORMA FETEI - ROTUNDA

Sunt persoane optimiste, care vad intotdeauna jumatatea plina a paharului. In momentul in care se petrec lucruri neplacute vor cauta neincetat pana vor gasi si elemente favorabile. Persoanele cu fata rotunda sunt facute pentru a comunica, sunt serioase si increzatoare in propriile forte. Femeile se dedica treburilor casnice, isi doresc sa munceasca din greu si sunt extraordinar de serioase in tot ceea ce fac. Au un simt al umorului foarte bine dezvoltat, se adapteaza usor si profita de absolut orice ocazie pentru a realiza ceva bun. Sunt foarte atasate de familie, dar in acelasi timp pun mare pret si pe cariera. Sunt o prezenta placuta in viata tuturor datorita energiei debordante de care dau dovada si a echilibrului psihic specific. Sunt foarte bune sfatuitoare si in ciuda faptului ca uneori pot fi sensibile, trec cu usurinta peste momentele dificile, privind intodeauna in perspectiva cu speranta ca lucrurile se vor rezolva intr-un fel sau altul. Orice obstacol poate fi depasit prin entuziasm si perseverenta. In plan sentimental ajung foarte usor sa se simta impliniti si linistiti, tocmai datorita optimismului de care dau dovada.

FORMA FETEI - PATRATA

Cei cu fata patrata sunt firi practice, oameni de incredere si buni organizatori. Sunt persoane ambitioase, de multe ori incapatanate, dar acest lucru nu mai apare ca un defect in momentul in care au idei bune si doresc cu orice pret sa le puna in practica. Perseverenta si ambitia sunt cele care le vor permite sa se afirme in domeniile de activitate in care activeaza. Le place adrenalina, iubesc riscul si lucrurile inedite si accepta intotdeauna noi provocari. Aceasta forma a fetei ascunde de regula o persoana energica, agitata, care simte intotdeauna nevoia sa faca ceva nou, fiind ajutata si de o ambitie puternica. Incearca in toate modurile posibile sa se afirme si sa fie in frunte. La capitolul viata sentimentala stau foarte bine, cunoscand extrem de bine barbatii, pe care ii aleg cu foarte mare atentie, obtinand de nenumarate ori rezulatele asteptate. Exista situatii in care, fixandu-se atat de mult pe propriile nevoi, uita de ceilalti fara sa realizeze acest lucru.

Niciun comentariu:

Persoane interesate

Lista mea de bloguri