miercuri, februarie 3

ACUPUNCTURA COSMETICA

Acupunctura cosmetica este o terapie efectiva, ne-chirurgicala a semnelor de imbatranire ale tenului. Se bazeaza, cum spuneam, pe principiile Medicinei Traditionale Chineze (TCM), care presupune inteparea cu ace sterile foarte fine (0.14-0.18 mm) in pielea fetei. Insertia superficiala a acelor va stimula circulatia sangelui in tesuturile pielii fetei, precum si secretia de colagen. Acesta va umple ridurile si cutele fetei in mod natural, va da fermitate tenului transformand totul intr-un aspect stralucitor, sanatos si mai ales adevarat al fetei.

Asa cum ne invata TCM cresterea si dezvltarea corpului omenesc, fiziologia organelor interne, circulatia sangelui, si ale altor lichide din corp, sunt toate dependente de efectul activ al energiei Qi (Energia Vitala).

Deficienta sau lipsa de echilbru a energiei in diferite puncte ale corpului afecteaza negativ aceste functii asa incat produce schimbari patologice cum are fi hipo-functia diferitelor organe, deficiente de crestere, ale circulatiei sangelui si retinerea lichidelor (edeme).

TCM indica deasemenea ca multe meridiane (de acupunctura) fie incep sau se termina pe fata alaturi de o impresionanata retea de vase sanguine, ceea ce face acest loc al corpului sa arate semnele schimbarilor fiziologice sau patologice ce pot apare. Dezechilibrele energetice (oboseala de exemplu) sau de sange (anemie) se observa imediat pe fata prin paloarea caracteristica, cearcane si riduri in vecinatatea ochilor.

Lipsa de energie (Qi) poate cauza retentia de lichide care genereaza edeme pe corp, sau obezitate, sau ca membrele sa devina pufoase.

Aparitia ridurilor si cutelor pe fata dupa o anumita varsta este un fenomen, de altfel, normal. Din nefericire multi dintre noi fac prematur riduri, au pielea cazuta, barba dubla, cearcane pronuntate si pungi in jurul ochilor, un ten palid sau pamantiu, etc. etc etc. Aceasta se intampla datorita stilului de viata, poluarii su bolilor cronice de orice fel.

Vestea buna este insa faptul ca Acupunctura Cosmetica, in conditiile unor schimbari minore ale stilului de viata, poate reduce substantial sau chiar elimina ridurile existente sau alte simptome caracteristice si ajuta la prevenirea si intarzierea imbatranirii.

Care sunt avantajele Acupuncturii Cosmetice?

Acupunctura Cosmetica va poate intinerii fata cu 5-10 ani. Ajuta la eliminarea cutelor fine ale pielii, iar pe cele adanci le face mai putin vizibile. Poate deasemenea ajuta la eliminarea pungilor de sub ochi, barbiei duble, pielii si a pleoapelor cazute.

Alte avantaje pot fi:

a. Intarzierea imbatraniri tenului;
b. Ajuta la tinerea acneei sub control;
c. Imbunatirea tonusului muscular al fetei;
d. Hranirea tenului dand tenului o stralcire sanatoasa

Cine poate beneficia de aceasta procedura?

Oricine care doreste intarzierea procesului de imbatranire si doreste sa arate si sa se simta tanar(a).

Pot apela la Acupunctura Cosmetica daca am avut tratament cu botox?

Raspunsul este afirmativ. Acupunctura cosmetica va mentine eficienta botox-ului si va va scuti (complementar sau aletrnativ) de cateva injectii pe an.

In ce consta tratamentul?

In conformitate cu Jurnalul International de Acupunctura care raporta la nivelul anului 1996 rezultatele unui studiu clinic, din 300 de cazuri studiate care au beneficiat de tratament Acupunctura Cosmetica, 98% a avut bune rezultate ca urmare a unei singure serii de tratament. (o serie de tratament este alcatuita de 10-12 sedinte pe parcursul a 4-6 saptamani). Este important de remarcat ca aceasta nu este o procedura chirurgicala si in consecinta nu necesita perioade de recuperare postoperatorii.

Raspunsul la tratament variaza de la pacient la pacient si depinde de stilul de viata si de varsta. Rezultate vizibile si remanente sunt notabile dupa 6-7 sedinte de tratament din cursul unei serii. Tratamentul de mentinere poate fi necesar unul la fiecare trei luni, o data pe luna sau pe an, functie de stilul de viata si de ingrijirea personala de zi cu zi a tenului a fiecarui pacient.

Tonifierea Tenului

Tonifierea tenului este un tratament cu masca, specifica pacientului. Masca contine doar componente naturale, cum are fi ginseng, ceai verde, vitamina C bogata in anti-oxidanti, radacina de licorice si alte plante. Acest tratament este sinergetic cu cel de acupunctura cosmetica. Masca cu plante medicinale detoxifiaza, curata, hraneste si calmeaza pielea, care capata suplete, stralucire si prospetime. In plus, se indeparteaza urmele de inflamare a pielii sensibile.

Tonifierea tenului este un tratament extraordinar, pentru toate tipurile de piele. Tratamentul de tonifiere a tenului se incheie cu acupresura si masaj facial cu crema cu extras de placenta.
Tratamentele regulate de tonifiere a tenului confera fetii tinerete si prospetime.

Niciun comentariu:

Persoane interesate

Lista mea de bloguri