duminică, ianuarie 10

BAIA RELAXANTA CU FOI DE DAFIN SI MENTA

Nimic mai potrivit decat o baie calda pentru a va elibera de oboseala unei zile de munca. Ierburile aromate si grasimile naturale sporesc proprietatile benefice ale baii, mai ales daca recurgeti la menta si dafin, renumite pentru capacitatea lor de a relaxa.
Ingrediente: Un pumn de foi de dafin, un pumn de frunze de menta, o lingurita de gel de par, o lingurita de ulei de masline, un saculet de tifon.
Mod de preparare: -Taiati cu foarfeca frunzele de dafin in bucatele mici si puneti-le intr-un bol. Tocati frunzele de menta (daca sunt proaspete) sau maruntiti bine menta (daca este uscata) si puneti-o peste dafin. - Adaugati gelul de par, apoi lingurita de untdelemn si amestecati bine toate ingredientele. - Varsati compozitia in saculetul de tifon.
Mod de folosire: Puneti saculetul cu plante in baie si lasati sa curga deasupra apa foarte fierbinte. Caldura va difuza parfumul si grasimea in apa. Dupa ce cada se umple, lasati apa sa se raceasca pana la o temperatura convenabila, apoi intrati in baie si stati pana va simtiti relaxate.

Niciun comentariu:

Persoane interesate

Lista mea de bloguri