sâmbătă, decembrie 26

TONIC COMPLEX

Prezentare generala:

Timp de vreo 7 luni am facut diverse experiente cu capsule de yucca, ginkgo biloba, spirulina si ginseng. Am ajuns de curand, la o concluzie si la o reteta foarte puternica energetic pe care o redau mai jos. Ideea mea a fost de a reduce gramajul mare de substanta activa (din aceste elemente) cu un gramaj minim posibil, dar care sa fie cat mai puternic.
Toate substantele sunt sub forma de capsule si pot fi gasite in farmacii sau magazine naturiste.

Calitati curative si actiune farmaceutica: tonic; purificator; stimulent al rinichilor.

Afectiuni pentru care se recomanda:

  • tonic, stimulent, creeaza buna dispozitie;

  • tonic sexual (asta se vede si se simte dupa cateva zile);

  • purificator al organismului;

  • cresterea capacitatii de memorare, limpezimii mintii;

  • stimularea functionarii organelor interne, in special a rinichilor;

  • recuperare rapida in urma accidentelor, operatiilor;

  • imunitate ridicata la bolile de sezon si alte boli;

  • rezistenta crescuta la oboseala si multe altele.

Recomandare:

Daca elemente amestecului sunt luate separat, randamentul energetic este relativ normal 65-75%, dar luate sub aceasta forma randamentul energetic creste mult! Dupa ce se face absorbtia de elemente la nivelul stomacului, energia eliberata declanseaza in propriul sistem energetic o absorbtie de energie prin centri, totul ajungand la un procent mare energetic. Aceasta inseamna ca 2-3 portii din acestea pe zi, timp de 2-3 zile, te repun pe picioare dupa orice cadere energetica. Eventual, din reprizele care se iau seara, se elimina ginsengul. Amestecul este echibrat energetic: yucca si ginkgo biloba sunt de tip Yin, iar spirulina si ginsengul sunt de tip Yang.

Amestecul se ia de maximum 3 ori pe zi, in cazuri grave sau la recuperari rapide. In rest, de 2 ori pe zi este suficient: dimineata la trezire, pe stomacul gol si inaintea pranzului. Este recomandat seara sa se elimine ginsengul pentru a nu aparea stimularea prea puternica, urmata de insomnie.

Acest amestec se ia 3 saptamani, dupa care se face pauza 1-2 saptamani, apoi repetandu-se acest ciclu, cat este nevoie. Recomand ca perioadele de frig noiembrie-aprilie sa fie acoperite cu consumul acestui amestec, deoarece daca nu se fac gafe spirituale mari, raceala nu va va vizita!

Toate aceste elemente se gasesc in farmacii si magazine naturiste. In cazul spirulinei si a ginkgo biloba, sunt bune produsele romanesti, dar la ginseng si yucca se prefera cele straine. Cel mai bun ginseng pe care l-am utilizat este cel rosu chinezesc, fara alte adaosuri.

Preparare:

  • 300 mg yucca,

  • 300 mg spirulina,

  • 300 mg ginkgo biloba,

  • 100 mg ginseng.

Se amesteca toate aceste produse, odata macerate, si se bea tonicul.

Contraindicatii:

Nu se utilizeaza de catre gravide, nu pentru ca ar face ceva rau, dar pot apare diverse perturbari transformational-energetice spre o stare mai buna, care uneori te pot speria, mai ales daca nu simti sau nu intelegi unele lucruri. In schimb, este foarte bine pentru un cuplu sa le utilizeze 2-3 luni inainte de procreere, si pentru revenire dupa nastere.

Nu se utilizeaza de catre cei hipertensivi, deoarece creste usor tensiunea - fenomen normal, deoarece sistemul energetic incearca sa deblocheze cat mai bine rinichii si canalul central.

Niciun comentariu:

Persoane interesate

Lista mea de bloguri