marți, noiembrie 24

ULEIUL DE TRANDAFIR....FRUMOS PENTRU FRUMUSETE

Modalitati de preparare a uleiului de trandafir

Uleiul de trandafir este renumit pentru capacitatile sale de a hidrata pielea si de a revigora tenul. Acesta poate fi cumparat de la farmaciile tip Plafar sau poate fi preparat in casa.

Daca vreti sa fiti sigure de puritatea uleiului de trandafir folosit, il puteti prepara chiar dumneavoastra, folosindu-va de o sticla cu petale de trandafir, peste care turnati ulei de masline. Amestecul obtinut se lasa la macerat timp de 4 saptamani, agitand zilnic sticla. Dupa cele 4 saptamani, fierbeti sticla in baie de abur aproximativ 20 de minute, lasati compozitia sa se raceasca si filtrati amestecul. Pentru ca uleiul de trandafir obtinut sa ramana proaspat, puneti-l in sticle inchise la culoare, asezate in locuri racoroase.

Sfaturi de frumusete pentru orice tip de ten

Ingrijirea tenului este un subiect de interes pentru toate doamnele. Pe langa cremele pe care le folositi in mod regulat, introduceti in programul dumneavoastra zilnic de ingrijire a tenului tratamentul cu ulei de trandafir.

Uleiul de trandafir trebuie folosit in fiecare seara, inainte de culcare, dupa ce fata a fost curatata cu apa sau demachiant. Masati usor tenul pana ce uleiul intra in piele. Lasati-l sa actioneze cateva minute, dupa care aplicati o crema de noapte.

Pentru rezultate eficiente pe o perioada de timp scurta, amestecati ulei de trandafir cu ulei de migdale sau de masline si aplicati pe fata curatata in prealabil cu o masca preparata din galbenus de ou si zeama de portocale sau lamaie.

Nu trebuie sa va ganditi la tipul de ten pe care il aveti pentru ca uleiul de trandafir se adapteaza oricarui tip de ten, actionand acolo unde este nevoie.

Optand pentru aceste sfaturi de frumusete si urmandu-le pe o perioada indelungata de timp, veti observa schimbari in bine ale tenului dumneavoastra.

Niciun comentariu:

Persoane interesate

Lista mea de bloguri