duminică, noiembrie 8

Nu intotdeauna dieta inseamna regim alimentar. Si pentru ca putini prefera "infometarea" sub diferitele ei forme (regimuri) ne-am gandit sa va oferim o varianta la indemana. Nu va trimitem nici la sala (desi se poate si asa), nici nu va cerem sa nu macati nu stiu cate zile. Mersul pe bicicleta nu este numai o activitate distractiva, ci si un bun exercitiu pentru diverse grupe de muschi.

Vine vara si multe femei se gandesc la asta, la cum vor arata in costumul de baie sau in tinute mai transparente, care lasa sa se vada si parti pe care in timpul iernii le tinem acoperite. Chiar daca mai sunt cateva luni bune pana in miezul verii, dieta propusa de noi necesita miscare timp de cateva luni pana la efectul dorit.
Aceasta are avantajul ca poate fi facuta atat in interior, daca ai o bicicleta folosita si in salile de fitness (adica statica), dar si afara, in aer liber, daca posezi un astfel de mijloc de transport. "Alearga" pe bicicleta impreuna cu intreaga familie. Pedaleaza pana simti vantul ca-ti vine din fata. Bicicleta este una dintre cele mai bune activitati de fitness de care te poti bucura impreuna cu intreaga familie. In plus, cu bicicleta poti merge si vizita diverse zone ale tarii sau parti ale orasului tau prin care ajungi foarte rar. Circa 20 de minute pedalate pe o bicicleta stationara fac mai mult decat zece minute de pedalare in viteza pe strada. Mersul pe bicicleta, fie ea stationara sau nu, foloseste mai multor grupe de muschi. Jumatate de ora de mers in fiecare zi va face adevarate minuni cu picioarele tale, dar si cu coapsele. Bicicleta de la sala de fitness sau cea de-acasa, pentru cine isi permite, opune mai multa rezistenta decat o bicicleta obisnuita. In plus, pe o astfel de bicicleta poti seta numarul de calorii pe care sa le consumi, iti poti lua pulsul, si stii exact cand trebuie sa termini.
Chiar daca faci febra musculara dupa primele sedinte, continua. O sa vezi ca in scurt timp nu mai ai nimic, iar distantele parcurse sunt din ce in ce mai lungi, deoarece rezistenta ta creste.

Niciun comentariu:

Persoane interesate

Lista mea de bloguri