duminică, noiembrie 8

ALEARGA CU CAP

Atunci cand colegele de serviciu iti povestesc cat de mult s-au amuzat cu o zi inainte la partida de jogging, mai ca ti se deschide si tie apetitul... Dar tu nu ai mai practicat niciodata acest sport. Eva te ajuta sa iti transformi repriza de alergare intr-o sedinta de distractie nu doar intr-una de slabire. Asa ca investeste banii pe care obisnuiai sa-i dai pe prajituri intr-o pereche de adidasi de calitate si urmeaza programul de miscare propus de noi.

Prima luna. Obiectivul: sa rezisti macar 20 de minute
De doua sau de trei ori pe saptamana, pregateste-te pentru o sedinta de jogging de 20 de minute, alternand alergatul cu marsul. Insa, de indata ce te simti obosita, incetineste ritmul. Cand ti-ai recastigat rasuflarea, reia cursa.

A doua luna. Obiectivul: alearga 20 de minute fara pauza
De doua ori pe saptamana, alearga 20 de minute fara sa te opresti. Alearga in ritmul tau fara sa te sinchisesti prea mult de viteza. Apoi maseaza-ti cu grija muschii care au depus un efort mai mare.

A treia luna. Obiectivul: treci de la 30 de minute la 40
Fa 10 minute de incalzire alergand foarte lent, apoi adopta un ritm pe care sa il poti mentine pana la sfarsit. La sfarsitul reprizei de antrenament, bea un pahar mare de apa si relaxeaza-ti muschii.

Niciun comentariu:

Persoane interesate

Lista mea de bloguri