sâmbătă, decembrie 4

TERAPIA CU APA DE IZVOR UN IZVOR DE SANATATE

ROLUL APEI IN DETOXIFIERE

Zilnic introducem in organism peste 3800 de substante chimice ,majoritatea prin intermediul apei pe care o consumam ,majoritatea avand efecte toxice. In ultimii ani tot mai mult s-a atras atentia rolului pe care il au metalele grele, pesticidile , erbicidele, si deversarile industriale ca si factori care cauzeaza o mare varietate de efecte nocive asupra sanatatii . Aceste toxine , consumate in mod frecvent , reduc capacitatea de a le indeparta , astfel ele depunandu-se in tesutul adipos.

Fiind din ce in ce mai constienti ca poluantii exista oriunde in jurul nostru ,inclusiv in apa si hrana , multi terapeuti recomanda pacientilor lor cure de dezintoxicare .Aceste programe ajuta organismul sa elimine acumularile de toxine . Surprinzator insa majoritatea acestor programe omit sa mentioneze importanta apei pure in detoxifiere.

Cercetatorii au ajuns la concluzia ca apa indeplineste cinci functii : de solvent , de transport, de lubrifiere, de revigorare si de intensificator electronegative.

S-a demonstrate ca atunci cand apa este consumata in cea mai pura forma a ei (H2O si nimic mai mult) are efecte remarcabile si unice pentru mentinerea sanatatii.

Apa pura de izvor este elixirul tainic al vietii .Nevoia de a bea apa este una dintre cele mai importante necesitati ale omului.Sanatatea omului depinde intr-o mare masura de starea de curatenie a stomacului .A bea o apa curata si pura este o minunata improspatare pentru intreaga noastra fiinta. Atat trupul cat si mintea noastra se bucura de mangaierea apei purificatoare.

Iata in ce consta terapia :

In seara de dinaintea inceperii terapiei nu vom consuma bauturi carbogazoase sau alcolice .Dimineata de indata ce ne trezim ,inainte de a merge la baie sa ne spalam ,vom bea, pe cat posibil intr-un interval de 5-10 minute , o cantitate de 1-1,3 litri de apa pura de izvor sau plata. Dupa aceea timp de o ora ,nu vom manca nimic si nu vom bea altceva ,decat doar putina apa Se va proceda in mod similar, in fiecare dimineata ,mai multe zile la rand.

Efectele terapiei:

Realizata zilnic ,aceasta cura simpla poate favoriza vindecarea urmatoarele afectiuni:

- dupa o zi de cura tratam constipatia, durerile de cap, tusea sau bronsita .

- dupa doua zile se calmeaza durerile de stomac, hiperaciditatea si gastrita .

- dupa o saptamana ne vindecam de bolile uro-genitale si reumatism.

- dupa o luna se pot trata hipertensiunea ,diabetul si cancerul in faze incipiente .

- dupa trei luni se pot trata tuberculoza pulmonara, paralizia si cancerul

Niciun comentariu:

Persoane interesate

Lista mea de bloguri