joi, septembrie 30

PENISUL IN VAGIN

Cand isi introduce penisul in vagin, barbatul simte subit o stare de bine si de excitatie, care de fiecare data este o surpriza. Trebuie sa spunem ca este vizata partea cea mai sensibila a fiintei sale: glandul, rafinata sa coroana si frenul. Este o senzatie de alunecare intr-un lacas cald si umed.

Impresia este globala,dar fiecare senzatie este de asemenea importanta: senzatia de caldura (ea este cea care predomina), senzatia de umiditate si de bucurie. Barbatul o poate compara cu masturbarea in care glandul se afla in aer liber, mai mult sau mai putin rece, intr-un mediu uscat, in gol.

In timpul miscarii de du-te-vino in vagin, penisul percepe frecarile calde, umede, alunecoase. Este o frecare optima, care se produce de la sine. Abia daca percepe pliurile mucoasei vaginale care totusi s-a ingrosat datorita senzatiei de excitare. Ceea ce face ca acest contact pe care il are penisul in vagin, sa fie foarte placut, senzatie care se percepe la nivelul penisului si in jurul acestuia; efectul este de excitare maxima.

In afara de frecari, penisul in vagin percepe si presiunea vaginului, care se manifesta de jur imprejurul penisului, pe toata lungimea lui. intr-adevar, acest interior, departe de a fi moale, este extrem de tonic, mai ales in anumite puncte: la intrarea in vagin, acolo unde se afla baza penisului ce face penetrarea, presiunea fiind mai puternica datorita muschiului constrictor al vulvei care inconjoara orificiul vaginal (pe care femeia il poate contracta ritmic), de excitatia tesuturilor erectile ale vaginului si datorita anatomiei osului pubian.

La patru centimetri de la intrarea in vagin, penisul simte o alta ingustare a spatiului datorata muschiului pubo-coccigian, parte integranta a perineului feminin, care ingusteaza canalul vaginal intr-o oarecare masura. in momentul orgasmului feminin, acest muschi se contracta in mod ritmic si automat, strangand penisul. Dar in afara de orgasm, femeia poate contracta voluntar acest muschi, exersand presiune asupra penisului pe care il inconjoara.

Alternanta contractie-relaxare pe care o are penisul in vagin, care seamana cu miscarea de muls, ii produce barbatului excitatie maxima, care-l fac sa nu regrete ca ajuns pe pamant si mai ales in bratele femeii careia ii datoreaza o recunostinta profunda. Orice femeie poate deveni experta in materie, cu conditia sa-si antreneze muschiul pubo-coccigian asa cum am descris mai inainte.

In capatul vaginului se afla colul si fundul de sac. Colul uterin este resimtit ca fiind ferm si totusi moale in acelasi timp. Barbatii spun ca le place acest contact si unii afunda mai adanc penisul in vagin pentru a se simti cu totul captivi, dar si pentru a simti colul.

Excitatiilor fizice pe care le provoaca penisul in vagin, senzuale ale penetrarii se adauga bucuriile psihice. Unirea sexelor concomitent cu unirea corpurilor recreeaza fuziuni originare: cele din viata intrauterina si din viata postnatala. Este o fericita forma de regresiune aproape nirvanica, in sentimentul de iubire oceanica si de unitate care elibereaza fiinta din solitudine si scurtcircuiteaza toate nefericirile anterioare: cele ale venirii pe lume, ale sevrajului, ale rezolvarii complexului Oedip, ale rupturilor sentimentale.

Niciun comentariu:

Persoane interesate

Lista mea de bloguri