joi, septembrie 2

CUM DEOSEBIM UN ORGASM ADEVARAT DE UNUL MIMAT

Potrivit studiilor de specialitate, 70% dintre femei mimeaza orgasmul cel putin o data in viata. Si, de obicei, au doua motive: nu vor sa-si supere, respectiv jigneasca partenerii care se dau de ceasul mortii sa le aduca in al noualea cer, sau vor sa-si impresioneze partenerii cu orice pret.

Desigur, exista si alte situatii in care femeile considera ca un orgasm mimat e bine-venit. Afla aici raspunsul la intrebarea
De ce mimeaza femeile orgasmul?

Totusi, cum recunosti semnalele unui orgasm adevarat? Nu trebuie sa-i urmaresti pupilele, sfarcurile sau clitorisul, daca s-au dilatat sau nu, nici buzele daca au capatat o nuanta de rosu mai intens. Afla cat de simplu este:

1. Transpiratie abundenta.
Daca pielea iubitei tale s-a umplut brusc de transpiratie, mai ales pe zone in care de obicei nu transpira (abdomen, spate etc.) e limpede ca a gasit drumul spre marele O.
2. Bataile inimii si respiratia accelerate. Ei bine, daca iubita ta tipa si se agita in plin climax, dar bataile inimii nu sunt puternic accelerate, iar respiratia pare a fi controlata, inseamna ca face un simplu show.
3. Contractii vaginale. Nu trebuie sa fii barbat cu experienta pentru a simti contractiile vaginale survenite in timpul unui orgasm. Asta pentru ca sunt destul de evidente atunci cand o penetrezi, iar muschii vaginului ei incep sa se contracte in jurul penisului. Iata un semn clar de orgasm adevarat.

Niciun comentariu:

Persoane interesate

Lista mea de bloguri