marți, noiembrie 24

MIEREA ...EFICIENTA GARANTATA

Laptisor de matca pentru un ten de regina : incercati o masca pentru ten cu adevarat eficienta

Se spune ca regina Cleopatra isi intretinea frumusetea cu miere de albine. Daca doriti sa fiti adevarate regine ale frumusetii, este bine sa stiti ca nu numai mierea, ci si laptisorul de matca este un produs cosmetic extraordinar. Recomandat si ca supliment nutritiv, laptisorul de matca este un produs natural cu numeroase principii nutritive care cuprinde intr-un volum mic multe concentrate biologice, substante proteice, lipide, glucide si vitamine, care influenteaza circulatia sangelui in piele, mentin apa in tesuturi, regenereaza celulele pielii, dau elasticitate pielii si atenueaza ridurile.

Testati masajul cu miere si nu veti regreta

Masajul cu miere de albine este o metoda eficienta de a va hidrata si catifela pielea. Incercati sa adaugati cateva picaturi de miere de albine in apa calduta sau lapte, dupa care masati tenul cu solutia obtinuta. Mierea poate fi folosita si ca baza pentru mastile de par ; daca mai adaugati si putin ulei de masline, dupa care va masati parul si pielea capului cu masca obtinuta, parul dumneavoastra va fi cu siguranta mai sanatos si mai stralucitor.

Sfaturi Info-ghid :

Un masaj cu miere, o baie la care ati adaugat cateva lingurite de miere de albine sau o masca pentru ten pe baza de produse apicole te vor face cu siguranta mai frumoasa. Nu uita de beneficiile produselor cosmetice naturale, care iti sunt la indemana. Alege produsele apicole si vei observa diferenta !

Niciun comentariu:

Persoane interesate

Lista mea de bloguri