vineri, octombrie 23

ESTE SAU NU ESTE IMBRACAMINTEA UNUL DIN ELEMENTELE DE SUCCES?.......

1. De cate ori ne imbracam sau folosim un accesoriu, comunicam mesaje celor din jur. Aceasta sunt eu, si asta e ceea ce am ales ca sa iti arat cine sunt. De fiecare data cand te imbraci dimineata , transmiti barbatilor informatii despre felul cum te simti si cat de atragatoare te consideri.
2. Studiile demonstreaza ca barbatii care se gandesc la legaturi de durata prefera femeile care se imbraca elegant. Multe femei atragatoare stiu acest lucru si evita imbracamintea tipatoare. Secretul este subtilitatea.
3. Imbracamintea cea mai potrivita este rochia. Toate femeile sexy au recunoscut ca la prima intalnire cu un barbat care le intereseaza cu adevarat ar purta o rochie. Aproape toti barbatii au spus ca rochia este extrem de sexy sau destul de atragatoare.
4. Taiorul nu este intotdeauna anti-sexy, mai ales ca in zilele noastre stilul lui s-a diversificat. Mai mult de jumatate dintre barbatii intervievati au fost de parere ca taiorul este foarte sexy sau suficient de atragator.
5. Barbatilor le plac tesaturile matasoase pe care le gasesc senzuale si atragatoare.
6. Jeans-ii stramti si lipsa sutienului inca mai atrag, desi popularul tricou e in vizibil declin.
7. Desi Madison Avenue ne previne ca evidentierea dungii chilotilor are un efect negativ asupra barbatilor, unii se simt incitati de acest amanunt.
8. Rosul este culoarea pe care barbatii o gasesc cea mai sexy, urmata de negru si alb. Femeile trebuie sa evite tonurile pamantii, daca vor sa para sexy. Culorile detestate de barbati sunt cafeniul urmat de verde, roz, bej si culoarea pielii. Poate ca nu le plac tonurile de maro pentru maroul e culoare tipic barbateasca.
9. Desi majoritatea barbatilor intervievati sunt de parere ca o femeie cu peste 20 kg supragreutate este respingatoare, multe isi gasesc parteneri. Femeile voluminoase trebuie sa se imbrace in asa fel incat sa-si puna in valoare calitatile si sa evite expunerea grasimilor.
10. Pantofii joaca un rol insemnat in cresterea atractiei sexuale, dar multe femei il neglijeaza. Practic, pantofii comunica mesaje puternice de natura sexuala. Cei mai sexy sunt cei cu tocuri, pentru ca acestea scurteaza laba piciorului si determina modificari ale partii posterioare care subliniaza anumite caractersitici sexuale. Pantofii mulati pe picior, cei cu varful ascutit, cei decupati, care pun in evident degetele de la picioare, sunt mai sexy.
11. Coafura cea mai sexy corespunde stilului natural in care parul este liber, zburlit, matasos. Parul prea ingrijit coafat diminueaza atractia, pastreaza distanta. Barbatilor le place parul blond si ondulat; multi sustin ca parul carunt nu-i deranjeaza.
12. Un machiaj bun atrage atentia si oamenii retin mai usor spusele unei femei fardate.Fardul in exces este insa respingator, barbatii preferand femeile care par usor machiate. Jumatate dintre barbatii intervievati gasesc ca o femeie nefardata este foarte atragatoare.
13. Daca un barbat nu face avansuri, ci se poarta ca un camarad, femeia trabuie sa-si revizuiasca atitudinea si sa faca modificarile de rigoare pentru a nu mai transmite mesajul ca nu are nevoie de un iubit. In acest scop va incerca sa devina mai feminina, sa se manifeste ca un potential partener, sa frecventeze locuri unde poate intalni barbati disponibili. De asemenea, poate incerca sa-si invite prietenul in oras, sa incerce sa flirteze, sa poarte o conversatie sugestiva.

Niciun comentariu:

Persoane interesate

Lista mea de bloguri