joi, septembrie 24

MASAJUL EROTIC......STARNIREA PLACERII PARTENERILOR

Mesajul erotic pentru femei

Pune o mâna bine lubrifiata pe labii, cu degetele spre anus.
Trege mâna spre buric. Exploreaza labiile interioare si exterioare cu degetele.
Trage usor de una si apoi de cealalta. Freaca labiile exterioare usor între aratator si degetul mare, apoi labiile interioare.

Autostopul
Încearca sa bagi primele doua degete în vagin, apoi arcuieste degetul mare ca si când ai face autostopul si apasaa pâna când degetul mare atinge clitorisul. Poti folosi o varietate de miscari în aceasta pozitie. Poti de asemenea vibra întreaga mâna.

Aproape...
Daca partenera ta are un loc anume care îi place sa-i fie lins sau mângâiat, încearca sa faci aceste lucruri dar în jurul locului respectiv, fara sa-l atingi decât ocazional. Acest truc o va face sã ajunga mai greu la orgasm, dar acesta va fi mult mai puternic atunci când va avea loc. Ca o varianta puteti încerca sa faceti asta chiar asupra punctului respectiv când ea este aproape de climax.

Apasa
Introdu usor un deget adânc în vagin si când ea este pregatita baga si al doilea deget. Apoi pune degetul mare pe anus. Nu-l introduce înauntru, însa apasa acolo în timp ce îti misti celelalte degete.

Degete...
Pune palma pe Muntele lui Venus (locul unde este parul pubian) si tine degetele usor pe labii. Asaza degetul mare pe coapsa. Usor dar ferm apasa cu palma pe Munte lui Venus si începe sa misti mâna circular, dar cu amploare mica.
Palma ar trebui sa nu alunece prea mult pe pielea ei în acest proces. Pielea este cea care ar trebui sa se miste. Repeta acest proces pâna ai facut 10 cercuri. Apoi ridica degetele si apasa usor cu vârfurile lor pe labii cam o data pe secunda pâna când ai apasat de 10 ori.
Ai grija ca apasarile trebuie sa fie usoare. Nu trebuie sa doara. Dupa aceasta stai vreo 5-10 secunde si repeta ciclul.

Ceasul
Cervixul unei femei poate fi gasit, de obicei, În capatul din fundul vaginului. Stimulati cu grija zona care înconjoara cervixul. Unele femei iubesc aceasta tehnica, iar altele o urasc.

………………………………….. si pentru barbat…..

. Freaca penisul între palme ca si când ai freca doua bete pentru a aprinde focul (ca indienii). Asigura-te ca folosesti mult ulei.
2. Freaca penisul între palme ca si când ai freca doua bete pentru a aprinde focul (ca indienii). Asigura-te ca folosesti mult ulei.
3. Tine penisul într-o mâna cu glandul în afara pumnului. Folosind cealalta palma (bine lubrifiata) maseaza încet si senzual glandul penisului. Schimba directia din când în când.
4. Trage pielea de pe penis spre baza cu o mâna. Cu cealalta mâna freaca penisul ca si când ai încerca sa desurubezi dopul unei sticle. Aceasta poate fi facuta cu degetul mare si cu cel aratator sau cu toata palma.
5. Prinde penisul între mâini. Strânge-l puternic si apoi freaca-l putin în sus si în jos. Repeta miscarea.
6. Apuca-i penisul cu ambele mâini (bine lubrifiate). Misca-le în sus si în jos pe penis în acelasi sens sau în sensuri diferite (o mâna într-un sens iar cealalta în celalalt sens).
7. Usor misca un deget pe partea dorsala a penisului. Întreaba-l care este cel; mai sensibil punct. Ciupeste-l apasa-l si freaca-l în acel punct.
8. Cu o mâna trage pielea penisului spre baza. Cu cealalta mâna alege puncte de pe penis si apasa din doua parti opuse si da drumul imediat sau dupa o scurta perioada de timp.

Niciun comentariu:

Persoane interesate

Lista mea de bloguri