sâmbătă, septembrie 19

A ''JUCARII''....SAU A NU ''JUCARII''

Nu va invitam sa le folosiţi, nu le facem reclama, nici macar nu divulgam secretul daca le-am incercat personal. Doar va intrebam: de te nu? Faptul ca sunt capabile sa trezeasta sau sa amplifice excitaţia erotica este un lucru cert şi chiar studiat. Ca sunt capahitesa imbunataţeasca un act amoros devenit o simpla rutina sexuala este de asemenea... un lucru dovedit. Ca se gasesc in posetele doamnelor din Occident intr-o proporţie uriasa ne spun, statisticile. Ca la noi in Romania, sunt inconjurate de o prejudecata veche de zeci de ani, nu mai trebuie amintit. Atunci de ce sa nu discutam deschis despre rolul stimulatoarelor erotice in viaţa noastra intima ?!


A fost odata, ca niciodata...
Încă din Antichitate, erau folosite anumite obiecte care, în timpul jocurilor erotice, sporeau plăcerea şi solicitau imaginaţia, creativitatea şi spontaneitatea.Cel mai cunoscut este OLISBOS-ul (cuvânt grecesc care desemnează un falus artificial), folosit şi astăzi. La origine, acest organ viril artificial era făcut din metal, lemn sau piele. Un model original este cunoscut sub numele de Olisbos-ul cizmarului: pe vremuri, în mai multe ţări orientale, şi în special în Japonia, cizmarii fabricau (pentru văduve!) o botină al cărei toc se prelungea cu un cilindru din piele, cu formă falică, ce putea fi folosit în orice împrejurare... amoroasă.

In zilele noastre
De atunci falusurile artificiale s-au perfectionat. Ele sunt in general din cauciuc sau material plastic, rigide sau suple. Suprafata lor este uneori presarata cu mici excrescente de forme variate destinate sporirii stimularii vaginului. In general ele sunt concepute pentru utilizare manuală, dar există şi modele prevăzute la baza lor cu o ventuză care permite să fie fixate pe un perete, pe o mobila sau pe jos. Unele sunt dotate cu un rezervor ce poate fi umplut cu un lichid cald, acesta permite producerea unui fel de lubrifiere artificiala.

Vibromasajul
Stiati ca...
Există un "ajutător sexual" numit GHESCHEL, folosit de catre africani şi care are forma unui inel ce se fixează la baza sexului bărbatului cu scopul de a favoriza şi chiar menţine erecta şi care este ornat cu pene, pielicele de animal sau fragmente de vegetale, destinate stimulării mai active a pereţilor vaginului?

Cea mai spectaculoasă perfecţionare a falusului artificial a apărut odată cu vibromasorul sau, poetic spus, un falus aproape viu!

Interiorul lui cuprinde un motoraş alimentat, de regulă, de la o simplă baterie, ce produce vibraţii rapide si concentrate mai ales la extremitatea sa.

În contact cu pielea, aceste vibraţii produc o stimulare plăcută şi intensă. Deşi poate ajuta foarte mult la amplificarea excitaţiei şi chiar în obţinerea unor senzaţii noi, foarte plăcute, vibromasorul este relativ puţin utilizat de cupluri, mai ales datorită unor prejudecăţi prosteşti.

Intr-adevar, se poate pune întrebarea: de ce să te foloseşti de "altceva" (culmea ororii: de un instrument mecanic) din moment ce natura te-a înzestrat cu toate "ajutătoarele naturale", şi anume: mâinile, degetele, buzele, limba, sexul.

Un răspuns prompt la această întrebare este: pur şi simplu pentru ca există! De ce să nu îmbogăţeşti varietatea trairilor erotice atunci cand este posibil si la indemana.

Ceea ce apare a fi foarte interesant, de altfel, este faptul că sexologii consideră vibromasorul o invenţie capitală în ceea ce priveşte sexualitatea conştientă, privită responsabil. El poate fi utilizat chiar ca un aparat medical pentru depăşirea unor dificultăţi orgasmice grave ce nu au putut fi tratate, cum ar fi frigiditatea. Astfel, cu ajutorul lui, femei ce nu au ştiut ani de zile că poate fi nu numai plăcut, dar chiar extraordinar să faci dragoste, după numai o simplă utilizare a vibromasorului, doar o singură dată, au înţeles de ce aleargă toată omenirea după această satisfacere erotică!

Un alt obiect ajutător, mai puţin folosit şi mai puţin cunoscut în Occident, este bila gheişei, un fel de minge mică (aproximativ ca aceea de ping pong) pe care femeia o aşează între buzele vulvei sau chiar în interiorul sexului său şi cu care se joacă, perfecţionându-şi astfel controlul asupra musculaturii vaginale şi trezindu-şi noi senzaţii. Deseori sunt folosite două astfel de bile legate între ele printr-un fir ce permite manevrarea mai uşoară a acestora. In interiorul bilei se afla o altă sferă mai mică şi grea care se mişcă şi vibrează la cea mai mică deplasare, producând senzaţii pe care femei a le resimte foarte plăcut. In antichitatea chineză, astfel de bile erau folosite de către adolescente pentru trezirea erotică, pentru descoperirea universului fascinant de trăiri şi stări pe care femeia le are la dispoziţie, dacă devine capabilă să-şi controleze corespunzător musculatura vaginală.

Stiati ca...
În timpul domniei Reginei Victoria au fost foarte în vogă mesele aşa-zis victoriene, care erau prevazute cu mai multe orificii pentru a lăsa să treaca sânii femeii sau falusul bărbatului (aşezat atunci în spatele unei astfel de mese), ceea ce permitea punerea în aplicare a fanteziilor erotice în cele mai neaşteptate momente ale zilei? (Atunci când nu erau folosite, proprietarii camuflau orificii1e cu ghivece de flori.)

Niciun comentariu:

Persoane interesate

Lista mea de bloguri