miercuri, septembrie 23

Cresterea taliei sexului este posibila?

Dorinta unora de a avea un sex mai mare nu este o preocupare noua: in Kama Sutra, Vâtsyâyana ne spune ce trebuie facut pentru ca "linga sa se ingroase": folosirea unor perisori urzicatori ai unor insecte care traiesc in copaci! Astazi, metodele popuse pentru cresterea penisului au progresat considerabil, din fericire, si sunt cu mult mai putin traumatizante! Totusi, nu trebuie sa va asteptati la un miracol.

Chirurgia sexuala a luat avant in ultimii 7-8 ani. Insa trebuie sa distingem doua cazuri cu totul diferite: "La unii pacienti, interventia vine sa corecteze un micropenis. Este vorba in acest caz despre o chirurgie numita reparatorie... In acest caz, penisul prezinta, in afara de o lungime extrem de mica, niste probleme functionale. Al doilea caz se refera la acele situatii in care sexul barbatului are o lungime standard, iar interventia (pe care o suporta pacientul din punct de vedere financiar) tine mai degraba de chirurgia plastica. Acest al doilea tip de pacient doreste pur si simplu sa-si mareasca lungimea penisului in stare ne-erectila pentru efectul vizual: este ceea ce noi numim "sindromul vestiarului". In ceea ce ma priveste, acest demers este identic cu acela pe care il urmeaza femeile care isi injecteaza sanii cu silicon pentru a fi mai voluminosi.".

Ce se poate face si care sunt rezultatele?
Pentru lungime
- "Decrosarea" penisului prin sectionarea ligamentelor suspensoare care unesc osul pubisului de corpii cavernosi (sub anestezie generala). Efectul acestui procedeu este "scoaterea in evidenta" a sexului. Rezultat benefic: + 2 centrimetri in medie la un membru in stare ne-erectila (dupa un studiu efectuat pe cadavre), stiindu-se ca rezultatul variaza de la pacient la pacient. Nu exista nici un efect estetic regretabil. Erectia este instabila intr-un caz din cinci, cu aproximatie. Atentie: penisul nu se mai mareste si in lungime in timpul erectiei.

- Introducerea unei proteze peniene semi-rigide: o interventie executata numai in cazurile de micropenis, si care permite, pe langa cei cativa centimetri in plus (prin alegerea unei proteze mai lungi), refacerea procesului erectil. Proteza se introduce pe intreaga durata a vietii in corpii cavernosi.

Pentru grosime

- Prelevarea de tesut adipos (grasime) din abdomen, de exemplu, ca si in cazul unei miniliposuctii (cu anestezie locala) si reinjectarea acestuia in membrana care acopera penisul, pe toata lungimea, in mod omogen (lipopenisculptura, penoplastie). Rezultat: intre 3 si 5 cm in plus de circumferinta. Interventia nu modifica erectia, cu atat mai mult cu cat se mareste partea "moale" a penisului.

Niciun comentariu:

Persoane interesate

Lista mea de bloguri