sâmbătă, august 14

ADEVARURI

Binecuvantari din Inima Unica! Preaiubitilor, informatia despre aceste 11 grupuri sacre, pe care o impartasim acum, actioneaza cu o viteza crescuta pe Pamant. In prezent, multi dintre copii de pe Pamant, avand vartsa intre 3 si 7 ani, intre 9 si 12 ani, sunt profund conectati cu aceste 11 grupuri. Aflati preaiubitilor, ca nu toti copii cu aceasta varsta fac parte din aceste grupuri, insa multi da. Prin aceasta apartenenta, ei mentin o profunda conectare cu Arhanghelii, care lucreaza cu aceste Raze Arhanghelice. Fiecare Raza Arhanghelica este supervizata si asistata, de o serie de Arhangheli, care au rolul de a sprijini aceste familii de suflet.
Puteti chema ingerii sa fie cu voi, sa primiti energia si ajutorul lor, in timp ce va conectati cu fiecare din aceste 11 raze. Mama Divina incepe sa se conecteze cu voi, personal, in timp ce va deschideti cuvintelor care va sunt oferite. Daca doriti sa primiti o infuzie prin chakrele voastre si energiile corpurilor, in timp ce cititi aceste informatii, o puteti chema/invoca pe Mama Divina si sa-i cereti acest lucru! In timp ce va conectati, 11 Arhangheli formeaza un cerc in jurul vostru si fiecare indreapta o raza spre voi. Daca doriti sa le primiti, trebuie sa va deschideti pentru acestea si va vor binecuvanta, oferindu-va un influx de energie divina in energia corpului vostru, cat si calitatile acestor familii de suflet, pastrate pentru voi si pentru cei pe care ii chemati, ca sa fie voi, in acest moment.
A douasprezecea Raza Arhanghelica pe care dorim sa o impartasim, este Raza Arhanghelica Violet care da nastere Copiilor Violet. Aceasta se indreapta catre voi si va ofera o purificare divina a energiilor vechi, care pot fi pastrate de sufletul vostru. Sunteti ajutati acum sa eliberati orice energii, care nu va permit sa aduceti, cu gratie si usurinta, ideile voastre in manifestare,. Copiii Violet detin abilitatea si darul de a fi capabili sa observe ce este necesar pentru schimbare, pentru a permite ca gratia si usurinta sa curga prin toate calatoriile, de la inceputul primei idei, prin intreg procesul de creatie si in manifestare pura si divina. Ei sunt afectati de cei din jurul lor, care nu ii asculta nici pe ei si nici darul lor, ce ar permite energiilor sa curga cu gratie si usurinta si sa determine ca toate creatiile sa se manifeste si sa fie experiente divine. Ei-insisi au idei marete si se afla aici ca sa creeze in grupuri, alcatuite din cei pe care ii intalnesc in viata lor, in timp ce cresc de-a lungul anilor. Ei pastreaza vederea de ansamblu, privind ceea ce este necesar si atunci cand nu sunt ascultati, ei au tendinta sa se vada atat de mari, incat se simt frustrate, atunci cand ceilalti proiecteaza micimea asupra lor si ii determina sa-si blocheze propria manifestare. Ei isi asteapta grupul lor, care va ramane cu ei, ii va asculta pe ei si ideile lor, care permite sa se reverse intr-o experienta divina. Adesea au dificultati cu ierarhia, cand nu le permite sa fie cine sunt si sa-si exprime total ideile lor. Chemati Raza Arhanghelica sa va umple si sa va purifice ideile vechi, pe care le-ati simtit ca fiind prea mari pentru voi si sa ajute constiinta voastra sa se extinda si sa imbratiseze conceptul de a gandi mai deschis, despre toate lucrurile din viata voastra si despre manifestarea tabloului divin pentru voi, in viata voastra.
A treisprezecea Raza Arhanghelica despre care dorim sa vorbim, este Raza Arhanghelica Indigo, care da nastere Copiilor Indigo. Aceste fiinte sacre sunt foarte puternice, la nivelul chakrei dintre sprancene si cea a inimii si daca nu sunt recunoscuti pentru ceea ce sunt, adesea gasesc ca este dificil sa permita mintii si inimii lor sa creasca, pana la puterea care reprezinta potentialul lor .Ei se afla aici pe pamant, ca sa ajute toate fiintele sa se conecteze cu potentialul lor divin, insa se afla in mare dificultate pe Pamant, cand adesea, invatatorii lor nu recunosc potentialul lor divin. Raza lor activeaza inima si mintea, ca sa actioneze ca una si creaza un camp de energie dinamica in jurul mintii si a inimii, aducand echilibru abilitatilor psihice prin iubire. Atunci cand acestia nu sunt iubiti si respectati si cand nu sunt recunoscuti ca sensibili si cu abilitati superioare psihice, tind sa se inchida in ei, fie isi mentin energia in interior, fie gasesc o alta lume, in care pot sa-si exprime liber energia. Ei au o energie puternica, deoarece se afla aici pentru un scop divin si daca nu sunt ajutati sa se alinieze scopului lor, prin fiintele care inteleg potentialul lor unic, au tendinta de a se inchide in alta lume si sa se conecteze partial cu aceasta lume. Aceasta Raza Arhanghelica ii va ajuta sa-si aduca energia inapoi in corpurile lor, deoarece acestia isi parasesc partial corpurile, daca nu sunt recunoscuti si nu li se acorda asistenta in imbratisarea potentialului lor. Acest lucru este unic pentru fiecare Copil Indigo si cheia de a-I ajuta pe Indigo, consta in a-I ajuta sa se conecteze cu inima si mintea lor, ca sa cunoasca si sa fie indrumati din interior. Acestia, intotdeauna vor avea ceea ce au nevoie, daca vor fi sustinuti sa primeasca indrumarea interiora si daca vor fi ajutati sa creeze acest potential divin. Raza aliniaza, una cate una, uniunea inimii si mintii, care ofera indrumare interioara prin comuniune divina a spiritului si sufletului cuiva. Chemand si primind aceasta raza Arhanghelica acum, prin respiratie in Raza Arhanghelica, veti incepe sa primiti alinierea mintii si inimii, care reprezinta usa pentru a primi indrumare clara, divina si recunoasterea caii voastre individuale, unice. Acest lucru este primit in forta – respirati aceasta acum, in timp ce Arhanghelul acestei Raze paseste inaintea voastra acum. Acesti copii pastreaza darul de a fi capabili sa observe potentialul divin si calea unica a tuturor fiintelor si sa ii ajute sa-si gaseasca cheile interioare, pentru a pasi inainte si a crea aceasta cale cu putere.
A paisprezecea Raza Arhanghelica despre care dorim sa vorbim este Raza Arhanghelica Galbena, care da nastere Copiilor Solari. Aceasta Raza Arhanghelica actioneaza in voi, in energiile chakrelor plexului solar si cea dintre sprancene. Aceasta aliniaza frecventa puterii voastre si vointa voastra, pentru o noua claritate si acest lucru va ajuta mintea sa se extinda si sa elibereze credintele vechi, care ar putea sa va determine sa alegeti, sa va folositi vointa voastra pentru a crea limitare in manifestarile voastre. Copiii Solari va ajuta acum si ei, sustine Mama Divina, ei sunt copii noi nascuti pe Pamant pentru a ajuta intreaga omenire, in privinta limitarilor lor mentale. Copiii Solari au mintea luminii aurii si nu cunosc limitarea si nu pot vibra sau crede in aceasta, atunci cand adultii sau ceilalti vorbesc in relatie cu limitarea. Acestia tind sa nu rezoneze cu cuvintele rostite care descriu limitarea si intotdeauna, incearca sa prezinte un punct de vedere alternativ, bazat pe manifestarea infinita. Acestia pot fi priviti va visatori, de cei care mentin limitarea, dar de fapt, ei prezinta ceea ce este posibil, daca cineva crede fara limite. Acestia au o mare afinitate cu stiinta noua ce apare pe Pamant si vor da nastere multor intelegeri, tehnici si tehnologii noi, pentru a ajuta toate fiintele sa se armonizeze cu Mama Pamant. Ei impartasesc intelegeri ale modului, in care omenirea poate crea o noua cale printr-o tehnologie, care va armoniza si va fuziona cu frecventele naturale. Atunci cand sunt ignorati si nu li se ofera energie, ei au tendinta de a crea alte familii si de a crea propiile conectari puternice, in loc de a se inchide in interior si a se retrage din lume. Acestia sunt cei care, atunci cand parintii nu sunt disponibili sa petreaca timpul cu ei, deja au planificat ce vor face si au facut aranjamente, fara ca parinti sa stie. Acestia sunt intelepti si au o mare abilitate de a directiona energia, in mod pozitiv in viata lor si se afla aici ca sa ii ajute pe ceilalti, sa-si extinda mintea, ca sa creeze prin atitudine pozitiva. In timp ce respirati acum, vi se cere sa expirati/eliminati orice ganduri si credinte vechi, care v-au determinat sa mentineti limitari in mintea voastra, in timp ce raza se deplaseaza prin voi, in acest moment.
A cinsprezecea Raza Arhanghelica despre care dorim sa impartasim este Raza Arhanghelica Rosie, care da nastere Copiilor Rubin. Aceasta raza sacra ancoreaza si impamanteaza energia voastra si ajuta toate sufletele sa se impamanteze in centrul Mamei Pamant. Aceasta este raza care ajuta toate sufletele pierdute si toate sufletele care incearca sa paraseasca Pamantul, datorita ranilor determinate de frica de a fi prea puternice si nestiind cum sa elibereze acele frici in pamant. Raza Arhanghelica Rubin (rosu aprins) deschide usa spre centrul pamantului, ca toate sufletele sa se ancoreze in corpurile lor mai mult si sa elibereze cele mai profunde rani, de care se tem sa le elibereze, datorita fricii de a nu-i rani. Copiii Rubin se afla aici ca sa ii ajute pe toti cu toate durerile lor profunde si acestia nu se tem de a fi cu cei care au dureri. Ei nu ii judeca, caci ei ii inteleg ca sunt in durere. Ei detin mare compasiune pentru cei in durere si vor ramane cu ei, in timp ce altii nu suporta sa fie langa acestia. Adesea, ei doresc sa ii ajute pe ceilalati si daca acest lucru nu le este permis, vor reactiona emotional, caci nu doresc sa fie controlati, in nici un fel si intotdeauna, isi exprima adevarul si sentimentele lor cu voce tare, in momentul in care ceilalti incearca sa ii controleze si sa-i opreasca de a-i ajuta pe altii. Ceilalati isi proiecteaza fricile lor asupra acestor copii si nu inteleg cand acestia aleg sa fie cu cei aflati in durere, deoarece acestia nu sunt recunoscuti in lume, ca cine sunt si ce daruri au. Ingerii ii inconjoara si stiu ca aceste suflete au ales sa nu preia durerea, insa iubesc cu compasiune si sustin o fiinta prin orice calatorie profunda in viata. Raza Rubin protejeaza si ofera un scut fata de suferinta emotionala profunda si fata de durerile profunde emotionale, mentale, spirituale si fizice. In timp ce respirati, Preaiubitilor, puteti chema Raza Rubin sa va umple si sa creeze un scut de iubire si protectie divina, ca fiecare dintre voi sa poata oferi mai multa sustinere si sa fie plin de compasiune cu ceilalti, de-a lungul calatoriei lor in profunzime.

A saisprezecea Raza Arhanghelica despre care dorim sa vorbim este Raza Arhanghelica Fuchsia, care da nastere Copiilor Magnolia. Raza Arhanghelica Fucsia furnizeaza expansiunea inimii spre toti care o primesc. Raspirati acum in timp ce Arhanghelul acestei raza o trimite inspre voi si va ofera asistenta divina, pentru a va activa darurile si natura voastra spirituala si va deschide fata de iubirea copiilor divini, care calatoresc pe aceasta raza. Acestia vin sa va ajute, caci acesti copii noi, va readuc inima propriului vostru copil divin. Acesti copii vin pe Pamant ca sa ii ajute pe ceilalti sa se joace si sa primeasca o deschidere a inocentei si binecuvantarii calitatilor copilaresti, ale naturii voastre divine. Acesti copii ii vad pe toti ca si copiii ai lui Dumnezeu si nu fac deosebire intre varste. Darul lor consta in a-i trata pe toti in mod egal ca suflete si in a afla daca sufletul si-a inchis inima sa divina copil fata de Dumenzeu si cum sa ajute acel suflet sa-si deblocheze inima si sa o deschida din nou. Ei se afla aici ca sa actioneze profund cu sufletele si cu inimile lor, precum si cu contractul original, pentru a vindeca orice amintiri, prin care contractul parea desfacut/rupt. In timp ce respirati acum, primiti aceasta raza ce trece prin voi, ca sa va ajute sufletul, sa va deschideti si sa va extindeti inima din nou. Puteti ierta orice experiente, in care sufletul a simtit ca Dumnezeu a rupt contractul original de a va iubi ca suflet! Cand va deschideti spre aceasta raza, Arhanghelul acestei Raze impartaseste faptul ca, Copiii Magnolia detin puterea de a elibera ranile profunde din inima altor suflete, insa cand nu sunt recunoascuti ca iubire, au tendinta de a se ascunde de cei pe care ii iubesc, caci au nevoie de iubir,e care sa-I inconjoare pentru a-I ajuta sa ii asiste pe altii, sa-si deschida din nou inimile. Aceasta este nevoia lor profunda – sa aiba iubire si sustinere din partea parintilor proprii. Daca cei doi parinti nu impartasesc iubire cu ei, in mod regulat, ei se ascund si se deconecteaza de toata iubirea lor, pana cand le va fi oferita.
A saptesprezecea Raza Arhanghelica despre care dorim sa va impartasim este Raza Arhanghelica Ultraviolet, care da nastere Copiilor Maldek. Aceasta raza sacra activeaza si aliniaza calea iubirii prin toate chakrele. Este vorba despre Copii Lunari Aurii (Maldek) care detin darul de a avea incredere ca iubirea va fi generata in toate fiintele, daca ele vor fi sustinute cu iubire! Acestia detin darurile de a sti ca toate fiintele sunt iubire si nu are importanta in ce stare se afla, ele se pot reintoarce la iubire, daca vor fi sustinute ca sa afle ca sunt iubire si nu vor fi judecate ca fiind negative. Acesti copii au tendinta de a vedea aspectul pozitiv in orice, chiar cand experientele negative sunt foarte intense. Au tendinta de a impartasi doar pozitivul si de a ignora realitatile negative, ce apar in jurul lor. Ei se pot afla adesea in dificultate de a fi abuzati de ceilalti, cu usurinta, in timp ce ei vad iubire in cel care ii abuzeaza si nu isi schimba realitatea lor, cu usurinta. Au mare incredere in iubire, se pot concentra doar pe a-i iubi pe ceilalti, nu are importanta ce se intampla. Acestia au nevoie de mare sustinere si intelegere, caci nu aceasta este natura lor; nu are importanta ce se intampla, ei trebui sa fie sustinuti ca sa gaseasca solutii, ca ei sa poata experimenta iubirea. Darul lor este foarte puternic caci ei au o conectare directa cu iubirea neconditionata si aduc toate energiile la iubirea neconditionata, din nou. Acesti copii doresc sa ofere aceasta raza tuturor fiintelor, care se afla in exprimare negativa a acestei iubiri, au nevoie de permisiunea acestora si uneori sunt frustrate dorind sa trimita iubire, insa aceasta nu este primita. Respirati in timp ce primiti aceasta raza acum, in timp ce vi se cere sa ancorati aceasta raza in inima Pamantului, ca si altii sa poata sa ajute si sa fie ajutati de acesti copii!



A optsprezecea Raza Arhanghelica pe care dorim sa o impartasim este Raza Arhnaghelica de Platina, care da nastere Copiilor Platina. Raza Arhanghelica Platina este conectata prin Arhanghelul Metatron si prin Ingerii Razei Platina. Acestia va inconjoara si va ofera aceasta dispensa sacra, care va transfigura tiparele profunde din voi. Aceasta Raza lucreaza la nivel celular pentru a elibera intreaga memorie celulara si socurile. De asemeni sunt tranmutate vechile acorduri si vechile juraminte, in mod alchemic, prin aceasta raza. Chemati aceasta raza ca sa se reverse prin voi, prin ordinl divin, pentru a fi eliberati de tot ce nu va mai serveste, in acord cu planul divin al fiintei voastre.. Acesti copii au contact total cu planul divin, pentru toate fiintele si au o vedere de ansamblu foarte extinsa, in privinta a tot ce se afla sub ordin divin, pentru ei si pentru cei din jurul lor. Prin inspirarea acestei raze de Platina, toate corpurile si chakrele vor fi aliniate planului divin. Acesti copii nu doresc sa fie priviti, in timp ce protejeaza planul divin si vor activa prin ordin divin, in acord cu planul divin. Calitatile lor constau in adevarul lui Dumnezeu si viziunea de ansamblu a tuturor prin planul divin, care contine cel mai inalt potential pentru toate fiintele de pe Pamant, in fiecare moment, in care sunt conectati la acesta. Acesti copii au nevoie sa stie ca Dumnezeu se afla in interiorul lor si in jurul lor, in acelasi timp si sa fie sustinuti, ca sa primeasca energia divina prin ei, care le va permite sa paseasca inainte, in propriul lor timp. Acestia vor fi liderii, care vor aduna grupurile impreuna, intr-un mod non-ierarhic. Ei vor pastra planul divin si il vor impartasi, prin ordin divin, pentru planul divin.
A nouasprezecea Raza Arhanghlica pe care dorim sa o impartasim este Raza Arhanghelica Vermilion, care da nastere Copiilor Pamanteni launtrici, Meru. Aceasta raza sacra orchestreaza o conectare pura cu regnurile Pamantului, cum ar fi cristalele, pomii, zanele (elfi, gnomi, silfi, nimfe). Copiii Meru (launtrici) detin darurile deschiderii portalurilor Pamantului si reconectarii tuturor sufletelor cu regnurile Pamantului, daca nu sunt conectati. Ei manifesta o telepatie minunata cu toate regnurile si au nevoie de ajutor pentru a simti ca fac parte din omenire, deoarece majoritatea se simt mult mai conectati cu spiritele Pamantului, decat cu propria rasa. (omenirea). Ei gasesc ca omenirea este neobisnuita, prin faptul ca mai mult se focalizeaza pe ceea ce pot avea in forma materiala, in jurul lor si nu sunt constienti de imprejurimile fizice pe care le furnizeaza regnurile Pamantului, de Gloria si energia Divina din toti pomii si mediul natural oferit de aceste regate. Ei au tendinta de a dori sa se afla inafara, decat in case si nu se simt dispusi sa se focalizeze pe materialitate, ca fiind prima lor atentie. Respirand si primind aceasta raza, in timp ce trece prin voi, va va face sa va conectati mult mai profund la regnurile Pamantului, la frumusetea Pamantului, ca la o fiinta intreaga, la natura, la bogatiile si frumusetile acesteia.
A douazecea Raza Arhanghelica despre care vrem sa va vorbim, este Raza Arhanghelica Crimson, care da nastere Copiilor Crimson. Aceasta Raza ii sustine pe toti, pentru a trece dincolo de ceea ce au cunoscut inainte si pentru a merge pe calea necunoscuta, caci vor fi indrumati. Aceasta raza ii sustine pe toti, ca sa paseasca in necunoscut si sa elibereze complet caile vechi pe care le-au cunoscut, fara a cunoaste calea noua. Acesti copii au incredere totala in Dumnezeu si natura Divina din interiorul tuturor si se afla aici pe Pamant, ca sa-i indrume pe toti, sa se conecteze cu Prezenta Divina din interior. Ei pastreaza darul realizarii totale, detin increderea totala in calea pasirii in necunoscut, in a fi sustinuti total de Dumenzeu si in eliberarea intregului control din realitatea cuiva. Ei nu inteleg fiintele care doresc sa-si controleze total vietile si sa nu cocreeze cu vibratia si energia Prezentei Divine, care exista in toate lucrurile. Nu sunt capabli sa inteleaga fiintele care nu cunosc aceasta conectare, insa in acelasi timp, au darul si chei pentru a-i sustine pe acestia sa se reconecteze la aceasta Prezenta si la esenta care exista in interiroul lor. Ei nu sunt focalizati pe nimic, decat daca este esential acestei experiente si sunt adesea inconstienti de multe lucrur,i care sunt triviale/banale pentru ei, caci constiinta lor este focalizata pe cea mai inalta vibratie, care conecteaza toate fiintele. Acesta este cel mai mare dar, pe care il au acestia – de a asista constiinta fiintei sa se conecteze la unime, prin orice. Cand respirati, puteti chema aceasta raza sa radieze prin voi si sa activeze, sa realinieze conectarea voastra acum, incat sa puteti experimenta constient, o conectare mai profunda cu unimea, care este prezenta in toate lucrurile si in toate fiintele!
A douazeci si una Raza Arhanghelica despre care dorim sa impartasim, este Raza Arhanghelica Jad, care da nastere Copiilor Jad. Aceasta raza sacra activeaza si ilumineaza conectarea cuiva cu stelele si cu florile de pe Pamant. Aceasta aliniaza mintea superioara cu inima si toti copii care se nasc prin aceasta raza, mentin darul sacru al unei minti inalt-activate cu abilitatea de a prelua si absorbi imense catitati de informatii, filozofii si intelegeri noi, pentru folosul tuturor fiintelor. Multi, multi Buddha sunt conectati prin aceasta raza cu Arhanghelii. Acesti copii au darul de a-i ajuta pe ceilalti, sa-si linisteasca mintea si sa primeasca de la mintea lor superioara, intelegeri si constienta mai inalte. Acestia sunt invatatorii viitorului, care ii vor ajuta pe multi sa-si deschida constienta lor mai inalta si sa-si activeze Constiinta lor Divina. Aceasta raza, in timp ce respirati acum, radiaza prin voi, va umple si mareste purificarea mintii inferioare si deschiderea constiintei voastre catre intelepciunea si cunoasterea, care sunt pastrate in mintea voastra superioara. Respirati si primiti asistenta acum! Acesti copii sunt plictisiti si pierd conectarea cu omenirea si isi petrec majoritatea timpului si se conecteaza cu fiintele non-fizice
A douazeci si doua Raza Arhaghelica pe care dorim sa o impartasim, este Raza Arhanghelica Opalescenta, care da nastere Copiilor Opalescenti. Raza Opalescenta sustine toti indivizii sa cocreeze visele inimii lor cu iubire si sustine toate celelalte fiinte. Acesti copii atrag iubirea si sustinerea de la ceilalti si creaza un mediu sustinator, pentru a manifesta in preajma unei fiinte. Chemati-o acum, ca sa se reverse prin voi si prin toate chakrele si corpurile voastre! Ii puteti cere sa ancoreze in casa voastra, in biroul sau la locul de munca si in scolile copiilor vostri, daca aceasta rezoneaza cu voi. Ea deschide inimile tuturor spre o constiinta sustinatoare, a impartasirii energiei si deschiderii spre vorbire si impartasire, intr-un mod mai plin de iubire. Copii nascuti prin aceasta raza sunt fiinte sustinatorare incredibile, care creaza sustinere, ca sa fie simtita atunci cand vorbesc si in relatiile cu tot ce experimenteaza. Au o nevoie profunda sa li se permita sa se autosustina si sa vorbeasca clar cu iubire si cand cei din jur nu recunoasc darul pe care il au ei, adesea aleg sa nu spuna ceea ce stiu si sa retina acestea in ei. Sunt capabili sa aiba relatii extroadinare cu ceilalti, daca sunt primiti, in mod deschis, de acestia. Ei detin modalitati noi de a se asocial, pentru a impartasi cu omenirea si tind sa nu se afle in raport cu ceilalti ,decat daca ei se pot asocia, in mod egal. De asemeni, tind sa se retraga de ceilalti, daca relatiile dintre acestia sunt karmice si ceilalti se proiecteaza unul asupra celuilalt. Ei tind sa se retraga si sa se deconecteze de ceilalti din jurul lor, care se poiecteaza in ceilalti. Pentru a-i ajuta ce ei, trebuie sa schimbati relatiile cu cei din jurul lor, altfel ii veti gasi in camera singuri, la distanta de voi, fara sa doreasca sa fie cu voi. Puteti chema aceasta raza, pentru a schimba mediul vostru si sa va determine sa va simtiti sustinuti, nu doar de ceiallti, ci de fiinta care sunteti si de Prezenta voastra Divina.
Aceste 11 familii de suflet sunt suflete inventive si impartasesc talentul cu oricine. Daca talentul loc cretor nu este evidentiat la o varsta timpurie, manifesta tentinta de a se simti frustrati, isi pun intrebari in legatura cu valoarea lor in lume si pentru ce se afla aici. Fiecare dintre ei este conectat cu celelalte suflete de pe Pamant, care se nasc prin aceeasi raza ca si ei. Acest lucru este difuzat printr-un grup mare de copii, cu varsta de pana la 22 de ani. Majoritatea acestor fiinte sunt superior-telepatice si adesea impartasesc conectarea cu fiecare, prin planurile interioare si conexiunea lor spirituala cu oricine.
Primele patru familii de suflet (de la 12 la 15) impartasesc un respect profund pentru viata si fata de recunoasterea divinitatii in intreaga viata si gasesc ca este dificil sa omori insecte si alte fiinte si sunt emotionati cand se intampla acest lucru, in prezenta lor, prin cei care sunt insensibili fata de viata insectelor. Cele trei famili de suflet de mijoc (de la 16 la 18) impartasesc nevoia de a se exprima si a se conecta fizic cu ceilalti in grup, caci sunt incapabili sa se conecteze cu ei-insisi, ca indivizi si tind sa se exprime si sa fie liberi, cand se conecteaza in grup si impartasesc energia. Ei nu sunt singuratici si intretin o rana, daca petrec mult timp singuri. Au nevoie sa fie recunoscuti pentru a-si aduce calitatile sufletului lor in exprimare naturala si in onorarea a cine sunt in lume.
Ultimele patru familii de suflet (de la 19 la 22) impartasesc aceeasi expresie, de a indeparta energiile altora din jurul lor, daca ei nu sunt onorati pentru cine sunt.
Toate familiile de suflet ale copiilor noi au nevoie de o atentie creativa in viata lor si de o conectare cu cei, care vor sa aiba grija si sa-i ajute pentru a-si aduce creativitatea si a-si dezvolta talentul lor creativ. Acestia aduc incredere imensa si imputernicire tuturor fiintelor si le permit sa se conecteze profund cu darurile sufletului lor, sa le exprime si sa se deschida fata de propria calatorie unica, fata de scopul sufletului in viata.
Mama Divina va binecuvanteaza si va multumeste fiecaruia dintre voi, pentru conectarea cu aceste raze si cu copiii familiilor de suflet. Cand cititi acestea si deveniti constienti de copii care apartin acestor familii, prin indrumare interioara, puteti sa o invocati pe Mama Divina sa ii ajute pe acestia, in scop divin pentru fiintele lor, ca nevoile lor sa fie rezolvate si daca este in scop divin, ca parintii acestor copii sa primeasca aceste informatii, pe care le puteti impartasi cu ei. Urmati indrumarea inimii in aceasta privinta si chemati Prezentele Divine ale parintilor acestor copii, pentru a va primi pe voi si aceste informatii, daca este in scop divin pentru ei si cereti sa le trimita ceea ce este necesar si prin cel mai inalt potential pentru familie, ca sa creasca si sa infloreasca in iubire… in corpurile, in mintile si in inimile parintilor acestor copii. In timp ce oferiti acestea Prezentelor Divine si Sinelor Divine ale acestora, va puteti rosti rugaciunea ca acesti parinti sa se poata deschide, ca sa primeasca aceste informatii, pe care voi le puteti trimite lor.(articol preluat de pe www.cristal-life.ro)

MAI MULTE INFORMATII GASITI LA : www.cristal-life.ro


Niciun comentariu:

Persoane interesate

Lista mea de bloguri