joi, martie 18

RAPID SI NATURAL ... NUME DE COD: FRUMUSETEA

Parul

O solutie rapida pentru revitalizarea parului este spalarea lui cu o fiertura de radacini si frunze de urzica, planta ce are proprietati miraculoase de regenerare. Ai grija insa ca decoctul sa fie proaspat, altfel se oxideaza si isi pierde proprietatile benefice.

Usturoiul pisat pus la macerat ajuta si el la intarirea radacinilor si stimuleaza cresterea parului. Foloseste-l saptamanal, frecand bine pielea capului – va stimula circulatia sangvina la nivelul scaplului si va hrani parul de la radacina. Din pacate insa nici mirosul nu este un aspect de neglijat.

Tenul

Inlocuieste tonifiantul obisnuit cu putin lapte integral - este nu numai un bun demachiant ci si tonifiant si emolient. Curata tenul cu o discheta demachianta inmuiata in lapte, apoi aplica o masca de miere de albine in care ai amestecat o fiola de laptisor de matca. Dupa 20 de minute tenul ta va arata revigorat si improspatat.

Daca tenul tau este lipsit de stralucire si vitalitate, o masca naturala din mar fiert in lapte si apoi zdrobit cu furculita ii va reda stralucirea si culoarea sanatoasa.

Pentru o masca anti-rid 100% naturala, rade un morcov, impacheteaza-l in tifon steril si aplica-l pe fata sub forma de comprese. Pentru ca sucul sa ajunga mai usor in piele, apasa usor pe comprese. Foloseste masca de morcov o data pe saptamana pentru a beneficia din plin de proprietatile lui.

Ochii

Dupa o noapte alba, de petrecere sau munca intensa pana tarziu, ochii tai nu vor fi tocmai in cea mai buna forma. Aplica pe ochi pliculete de ceai rusesc, dupa ce le-ai folosit si s-au racit, iar pleoapele se vor dezumfla imediat, in timp ce ochii isi vor recapata limpezimea. Este un truc excelent si pentru persoanele care petrec foarte mult timp in fata calculatorului.

Corpul

Pentru o piele catifelata, o baie de flori de tei este tot ce iti trebuie. Umple un saculet de panza cu flori de tei uscate, si leaga-l de robinetul cazii dupa care lasa apa firbinte sa curga peste el. Ceaiul de tei te va relaxa in timp ce iti va hrani pielea.

Mainile isi vor recapata netezimea si catifelarea daca faci un gomaj cu pasta de tarate de grau cernute, un galbenus de ou, putin ulei si o lingurita de miere. Dupa, aplica o crema hidratanta – datorita gomajului aceasta va intra mai bine in piele si it va hrani mainile afectate de agresiunile zilnice ale mediului si produselor chimice.

2 comentarii:

Anonim spunea...

OFFTOPIC:am si eu o curiozitate..te-ai nascut in craiova si ai facut liceul la TRAIAN VUIA?:)MERSI ANTICIPAT PENTRU RASPUNS!frumos"universul tau",ma bucur k am descoperit adresa ta-am gasit multe lucruri utile si interesante!;)o zi faina!

Cristian Buca spunea...

da sunt the one and only nascut in cr si cu studii la liceul mentionat de tine ;-) zi faina si tie

Persoane interesate

Lista mea de bloguri