luni, august 3

UN COLON CURAT....O SILUETA DE INVIDIAT...TINERETE INDELUNGATA SI ....... VIATA

Aceasta placa are o culoare neagra-verzuie si seamana bizar cu cauciucul intarit al unei anvelope . Placa mucoida poate varia considerabil in functie de starea chimica din intestinul persoanei respective. Poate fi tare si casanta; poate fi tare si densa, dura, umeda si elastica, moale, tare si lipicioasa, subtire si are diferite culori: de la cafeniu, negru, sau negru-verzui la galben sau gri si uneori emana un miros intepator.La temperatura de 37 grade placa incepe sa intre in descompunere raspindind toxine si otrava in circuitul sanguin si implicit in tot corpul provocind probleme de sanatate.


Acumularile de reziduri metabolice provoaca raspindirea bacteriilor si toxinelor peste tot in organism cauzind diferite boli si chiar decesul.

Este probabil sa am si eu aceasta placa mucoida?

Daca mai multi ani la rind ai avut o dieta compusa din urmatoarele:

- alimente de origine animala ( inclusiv produse lactate )
- alimente prajite
- cafea sau ceai
- zahar
- faina alba
- grasimi hidrogenate ( margarina )
- mincare incalzita la microunde
- alcool
- medicamente
- chimicale toxice
- metale grele ( inclusiv mercurul dentar )
probabil exista acumulari de reziduri metabolice in colonul tau.

Alimentatia noastra este bogata in alimente cu grad inalt de procesare si continut ridicat de aditivi chimici. Elementele nutritive si fibrele vegetale sint eliminate iar procesul de incalzire schimba structura moleculara a alimentelor si distruge viata si energia. La acestea se adauga lipsa de exercitii fizice si miscare in mod regulat. Tot aici se adauga si stresul ritmului de viata alert al zilelor noastre si stresul electomagnetic provocat de calculatoare, telefoane mobile, masini, aparate, etc.

Credeti sau nu Dr. Richard Schulze si altii au tratat oameni in clinicile lor care aveau doar UN SCAUN , ODATA PE LUNA! Oare unde mergea toata mincarea pe care o consumau? Acesti oameni aveau intestinele solidificate. Celelalte organe ale lor erau strivite de acest surplus de materie.

Animalele salbatice care traiesc conform destinatiei lor naturale nu au astfel de probleme. Aceste probleme nu sint cauza unui accident. Stilul nostru de viata indepartat de natura este cauza lor.

Moartea Incepe In Colon!

Aceasta declaratie a fost facuta de omul de stiinta rus, Elie Metchnikoff , detinator al Premiului Nobel...
si.... este foarte adevarat!

Fara doar si poate, daca vrei sa traiesti o viata lunga si sanatoasa....cel mai important lucru pe care trebuie sa-l faci
...este sa te Asiguri ca ai un colon curat si sanatos.

Te-ai intrebat vreodata daca corpul tau este la fel de curat in interior precum in exterior?

* Majoritatea dintre noi facem dus sau baie in fiecare zi.

* Ne spalam dintii de mai multe ori pe zi.

* Deasemenea ne spalam parul cu sampon zilnic.

Obisnuim sa ne facem manichiura si pedichiura sa ne asiguram ca unghiile noastre sint curate si atractive.Dar majoritatea dintre noi evitam sa ne asiguram ca interiorul organismului nostru este curat... pina cind....apar simptomele unei boli sau chiar sa instalat deja boala, oferindu-ne semnalul de desteptare.

Realitatea este, ca sistemul digestiv ( in special colonul ) este "sistemul de canalizare" al corpului nostru.Daca dorim sa ne bucuram de o sanatate buna, acest sistem necesita o curatire regulata.

Daca suferi de:

* Sindromul Colonului Iritabil ( IBS )
* Constipatie
* Dureri de stomac
* Oboseala si lipsa de energie
* Probleme digestive

Este aproape sigur ca ai un colon "murdar" si plin cu toxine. Defapt, un colon plin cu toxine pesemne contribuie la aproape toate bolile de care sufera rasa umana.

De Ce Un Colon Curat Este Atit De Important!

Noi toti sintem expusi zilnic actiunii a mii de toxine si chimicale nesanatoase. Toate acestea le introducem in organism din hrana pe care o mincam, apa pe care o bem, aerul pe care il respiram si medicamentele prescrise pe care le luam.

Aceste toxine si chimicale periculoase impreuna cu alimentatia moderna conduc la probleme digestive, constipatie, ingrasare, oboseala si lipsa de energie, dureri de cap si multe alte maladii umane oribile. Crezi sau nu autopsiile au dezvaluit ca 80% din persoanele decedate au avut un colon infundat cu reziduri metabolice.

Dar vestea buna este, ca exista o cale usoara sa-ti eliberezi organismul de excesul de reziduri metabolice si acumulari de toxine!

Exista o cale usoara pentru tine sa scapi de:

* constipatie * sindromul colonului iritabil
* oboseala * burta proeminenta
* exces in greutate * raceli frecvente
* respiratie urit mirositoare * hemoroizi
* scaun urit mirositor * gaze si balonare
* indigestie * dureri de cap frecvente
* probleme ale pielii, eruptii,etc * infectie cu Candida

......si aproape toate celelate boli ale omenirii!

Acest lucru este posibil datorita expertilor nostri in sanatate care au dezvoltat un program de curatire si detoxifiere extrem de sigur si eficient.Produsul nostru se numeste COLON CLEANSE si este salvatorul de vieti virtual
pentru zeci de mii, de oameni suferinzi.

COLON CLEANSE te scapa de TOATE depunerile toxice de reziduri metabolice din sistemul tau digestiv.
Utilizarea regulata a produsului nostru previne acumularea si depunerea rezidurilor metabolice.

Nu vei mai suferi de efectele infundarii cu mucus, toxine si reziduri metabolice.

Formula noastra nu numai ca pastreaza colonul tau curat, el deasemenea mentine miscarea de eliminare libera, rapida
si eficienta a rezidurilor metabolice din organism. Inmoaie si elimina rezidurile toxice depuse dealungul anilor in cutele si
crevasele sistemului digestiv.

Cu programul nostru COLON CLEANSE NU TREBUIE sa urmezi o dieta speciala sau sa postesti.Nu este necesar sa fii tot timpul in preajma unei toalete.Sistemul nostru este foarte blind, in citeva zile ti se va forma un ciclu previzibil.

Trebuie deasemenea sa stii....

Un Colon Curat Este Primul Pas

Spre Un Stomac plat!

Defapt, daca vrei sa slabesti, primul pas este sa-ti cureti colonul deabinelea. Daca nu faci acest pas aproape orice program de slabire este sortit esecului. Dar, cu un colon curat, poti avea un stomac mai plat, poti pierde excesul de
greutate, si ca un bonus, te vei bucura de sfirsitul tuturor problemelor dermatologice pe care le-ai avut.

Iar adevarul este, ca pastrindu-ti colonul curat ati oferi sansa de a trai o viata lunga si sanatoasa...

Niciun comentariu:

Persoane interesate

Lista mea de bloguri