duminică, iulie 19

BATATURI = METODA NATURALA LUATA DE ORGANISMUL NOSTRU PENTRU A APARA DIVERSE ZONE TRAUMATIZATE DE RADICALII LIBERI......SI TOTUSI CUM SCAPAM DE ELE

Tratament naturist cu NOROCEL :
cataplasme din frunze proaspete ; se piseaza si se aplica pe batatura, dupa care se panseaza ; se tin 12 ore ; se piseaza iarasi frunze si procedeul se repeta pana cand batatura se scoate.

Tratament naturist cu PRAZ :
cataplasme cu macerat de frunze in otet timp de 24 de ore. Maceratul se aplica pe batatura si se tine sase-opt ore, apoi se inlatura si se pune un alt macerat. Tratamentul dureaza sase-sapte zile la rand.

Tratament naturist cu RICIN :
frectie locala cu ulei de ricin, apoi se aplica o bucata de propolis topit la foc, peste care se pune leucoplast.

Tratament naturist cu ROSTOPASCA :
a) suc proaspat obtinut prin ruperea plantei de pe rizom, sau prin ruperea rizomului; se aplica pe locul afectat badijonari de trei ori pe zi;

b) infuzie din doua lingurite cu pulbere de planta uscata peste care se toarna 200 ml de apa clocotita; se lasa acoperita 10-12 ore ; se strecoara; se pun mai multe comprese pe zi.

Tratament naturist cu SALCIE :

decoct din doua-trei linguri cu frunze maruntite la 200 ml de apa ; se fierb 15 minute la foc moderat; se strecoara ; se pun de doua ori pe zi comprese pe bataturi.

Tratament naturist cu SMOCHIN :
a) tamponarea bataturii dimineata, pranz si seara, cu latexul scurs din ramurele tinere sau frunze, dupa ce sunt taiate ;

b) tamponare locala cu sue obtinut din fructele tinere. Procedura dureaza cinci-sase zile.

Tratament naturist cu URECHELNITA :
cataplasme din frunze proaspete ; se piseaza si se aplica pe batatura ; se panseaza ; se schimba la 12 ore ; procedeul se face fara intrerupere pana se scoate intreaga batatura.
Tratament naturist cu USTUROI
:
cataplasme cu bulili pisati sau rasi; se aplica seara si se tine pana dimineata ; procedura dureaza 15 zile.

Niciun comentariu:

Persoane interesate

Lista mea de bloguri