luni, martie 9

arta sexualitatii feminine

Arta de a fi sexy consta in a avea un aspect ingrijit, fara a parea ca ti-ai petrecut ore intregi in fata oglinzii, la cosmetica sau in magazine. Credeti-ma pe cuvant, nu exista nimic mai ridicol decat o femeie pe tocuri la plaja. Un stil dezinvolt, personal este esenta a ceea ce te va face sa te simti in largul tau, iar micile trucuri de machiaj sau o lenjerie intima colorata te ajuta sa iti schimbi atitudinea. La polul opus, o lenjerie intima sexy, un corset, ciorapi fini si o jartiera te fac sa te simti puternica si seducatoare - un alt gen de atitudine care ii atrage pe barbati (daca nu e dusa la extrem, evident!). Un ruj sau un lipgloss rosu sunt o modalitate de a atrage privirea catre buze si gura. In caz ca nu stiati, culoarea rosie a rujurilor a fost creata pentru a sugera nuanta buzelor dupa un sarut intens. Si la final, parfumul este esential - o declaratie de seductie pe care o vei imprima, invizibila, in memoria partenerului tau. Toate aceste instrumente de seductie nu sunt evidente, dar fuctioneaza si ajuta ca seara sa decurga in directia potrivita - chiar inainte sa te imbraci!

Sexy si delicata

Renunta la imbracamintea in culori inchise, care spune 'nu vorbi cu mine', in favoarea unor culori deschise, pastelate: roz, crem, alb, bejuri apropiate de nuanta pielii. Invaluie-te in tesaturi senzuale, cum sunt matasea si casmirul, care invita la atingeri - un mod mai subtil de a fi seducatoare. Efectele de transparenta la tivurile unei fuste, taieturile pe o maneca, detaliile feminine cum ar fi dantela usor vizibila a unui maieu pe umar sugereaza locuri care asteapta sa fie atinse. Daca vrei sa fii hot, este suficient un accent - cum ar fi o poseta plic cu un imprimeu de leopard sau niste sandale cu tocuri foarte inalte.

Sexy si naturala

Varianta fetei prietenoase si naturale este un simbol clasic al sex appeal-ului, iar acest gen de look este foarte simplu de realizat. In loc sa te aranjezi pentru o intalnire eleganta, te pregatesti pentru una mai spontana - jeansi si un tricou sunt suficiente. Nu este nevoie sa te imbraci intr-o rochie mulata pentru ca barbatii sa intoarca capul dupa tine. Gandeste-te la felul in care se imbraca Cameron Diaz sau Jennifer Anniston - din perspectiva unui barbat, o femeie imbracata casual dar ingrijit inseamna o persoana prietenoasa, usor de indragit si fara fasoane. Cui nu i-ar placea o astfel de iubita?

Sexy si puternica

Sharon Stone si Angelina Jolie sunt considerate a fi doua dintre cele mai seducatoare femei si mult din aceasta atitudine poate fi atribuita stilului lor vestimentar clasic, direct si neincarcat. Daca le vedeti ca poarta multe haine inspirate din garderoba masculina - veste, pantaloni, smokinguri, camasi simple - este pentru ca aceste haine fac orice femeie sa se simta mai puternica, iar siguranta de sine se reflecta catre exterior.



Niciun comentariu:

Persoane interesate

Lista mea de bloguri