miercuri, iunie 18

CUM SA PURTAM ACCESORIILE DIN AUR

Frumusetea si valoarea bijuteriilor din aur cu pietre pretioase se pastreaza in timp, aceste bijuterii fiind permanent \"la moda\". Exista anumite tendinte, dupa care creatorii de bijuterii se ghideaza, de aceea in ultimul timp, alaturi de modelele clasice, sunt tot mai des intalnite si apreciate modele mai moderne. Depinde numai de tine si de stilul pe care il adopti, in purtarea unei bijuterii clasice sau cu un design modern.
Este important sa tii cont de cateva reguli, atunci cand porti bijuterii:- in primul rand, bijuteriile trebuie asortate cu imbracamintea si machiajul. Pietrele pretioase este bine sa se potriveasca cu restul tinutei. De asemenea, aurul galben se potriveste mai bine unui machiaj in culori calde, in timp ce aurul alb unui machiaj in culori reci;- nu trebuie sa combini, pe aceeasi mana, de exemplu, inelele din aur galben cu cele din aur alb. Exceptie fac piesele de bijuterie care combina aurul galben cu cel alb, precum si inelele de logodna sau verighetele pe care le poti combina cu orice alte bijuterii;- fiecare bijuterie trebuie pusa in valoare, de aceea este mai indicat sa nu porti mai multe inele pe aceeasi mana, sau mai multe lanturi cu pandantiv;- pentru tinutele de seara sunt recomandate bijuteriile mai mari, mai stralucitoare, cu mai multe pietre pretioase.
Seturile de bijuterii (inel, pandantiv si cercei) sunt din nou la moda, fiind potrivite atat pentru o tinuta de birou cat si pentru o tinuta de seara.
Perlele revin si ele. Mai ales cele colorate - crem, roz, cenusii sau negre. De asemenea, se poarta bijuteriile cu pietre pretioase sau perle care combina aurul alb cu aurul galben. La fel de cautate sunt si piesele de bijuterie ce combina aurul (alb sau galben) cu diferite moduri de finisare - lucios, mat si satinat. In ultimul timp, sunt la moda verghetele personalizate, cu un mic diamant, atat pentru domni cat si pentru doamne.La fel exista seturi de inele de logodna si verigheta, combinatie foarte apreciata in strainatate, care incepe sa fie la moda si in Romania.
Pentru barbati, sunt recomandati butoni cu pietre pretioase, care in functie de numarul pietrelor si marimea acestora, pot fi purtati la tinute de zi sau de seara, ace de cravata, ac de lavaliera (pentru tinutele mai speciale) cu pietre pretioase sau chiar inele.

Niciun comentariu:

Persoane interesate

Lista mea de bloguri